מה יהיה....?

EastGirl83

New member
אני מאוד מקווה שלא יהיה שוב פעם

כי באמת כל השביתות האלו פוגעות בנו....

stkachov

New member
באמת פוגעות בנו

אבל מצד שני, התנאים של הסגל הזוטר באמת מחפירים, כך שניתן להבין אותם.

amitk80

New member
אני כל כך מבין את הסגל הזוטר

אבל הם היו צריכים להכנס לשביתה ביחד עם המרצים הבכירים ושלא כל ענף ישבות בנפרד כי ככה הם לא ישיגו הרבה ומי שיפגע זה ציבור הסטודנטים (שאגב המתרגלים הם גם סטודנטים). אני בניגוד לפעמים קודמות לא אתמוך ואשתתף בהפגנות כי הסגל הזוטר עשה את הטעות שלו. כאשר היה את העיתוי לשבות ביחד עם המרצים הבכירים הם לא רצו מטעמים שלהם. אני מאד מקווה שלא תשרף השנה כי עוד שביתה אחת תשרוף את השנה לגמרי.

bwp

Member
איני מסכים

אם הם היו שובתים עם המרצים למי היה אכפת מהם בדיוק באותו זמן? היה את שביתת הסגל הבכיר. כמו שהמורים שבתו באותו זמן ואז לאף אחד לא היה אכפת מהמרצים,הכל זה עיתוי. כעת הם באמת מחזיקים את האוצר בביצים והם יקבלו את שמגיע להם כנראה מהר מאוד. כי אי אפשר יותר משביתה של שבועיים שלהם וכולם יודעים את זה. ואם יש אוכלוסיה שמקופחת חוץ מעובדי הנקיון באוניברסיטאות,זה הם.

amitk80

New member
אני לא חושב שגם היום למישהו אכפת

מהסגל הזוטר. תראה ברור לי שבקמפוס יש להם את מלוא הגיבוי לבעיות שלהם ואת כל האמפתיה אבל תבין ששביתה תשרוף את הסמסטר לגמרי. הסמסטר גם ככה התחיל במינוס שבועיים ועוד שביתה תסב עוד נזק. אני מציע להם לחכות לשנה הבאה ולסגור את הקמפוס ולעשות בלאגן ביחד עם המרצים והסטודנטים. הגיע הזמן שכל שלושת הזרועות יאחדו כוחות ויפסיקו ללכת כל אחד בנפרד כי הם לא ישיגו הרבה.

bwp

Member
איני מסכים שוב

כיום הם עובדים בלי שכר מלא זמן אפילו שהאוניברסיטה "הסכימה עקרונית" לתת להם פיצוי. עכשיו זה הזמן כי זה באמת בוער וכל יום ששובתים קובע.

למעלה