מה יהיה

מילי1991

New member
מה יהיה

מבולבלת,נזרקת למקומות של העבר, שכיום לא מרגישה בהם כפי שהרגשתי בעבר אלא רואה הכל בפרספקטיבה רחבה יותר
(שיעורי תורה, כיום מתעניינת בשיעורים רוחניים אחרים לאו דווקא שקשורים לדת)
מה אני מחפשת בבן זוג? אין לי מושג
לפחות את הפרטים היבשים שחייבים לדעת- אני באמת לא יודעת להגיד
אני מבולבלת, ובעיקר נמאס לי
נמאס לי להיות לבד
בשונה משאר ההודעות המבודחות שלי
אני כותבת את ההודעה הזו מתוך צער וכאב אמיתיים
גם על גברים שיכלו להיות אופציה, וכבר אינם כאלה (אני יכולה להאשים את עצמי מעכשיו עד הודעה חדשה אבל אני מעדיפה להגיד לעצמי שאולי זה מלמעלה, והיה עדיף לחתוך את זה מוקדם מאשר מאוחר יותר..)
אין לי מושג איך לכוון את עצמי מעתה ואילך..
יש בחור שמוצא חן בעיני אבל הוא לגמרי ב"אורות" של החזרה בתשובה, וזה מספק אותו לגמרי.. ואני מכירה את זה לגמרי כי גם אני הייתי כזאת פעם..ואני לא יודעת אם הוא בכלל מעוניין..
אבל הוא ממש הדליק אצלי משהו בלב..
סתם, מחשבות מבולגנות שרציתי לפרוק
אני מקווה שדברים יתבהרו במהרה

רואה 6 6

New member
מקריאה אותך

לאורך ההודעות שלך אפשר בקלות לראות שאת לא קרובה אפילו לאיזו הבנה של מה את ומי את,ומה את רוצה בחיים.
אני גם חושבת שרוב הזמן את עסוקה בלברוח מהמחשבה על זה,מהתמודדות אמיתית ,ורגע של בהירות לגבי עצמך הופיע פתאום והביא אותך להגיד מה שאמרת כאן. רגעים כאלה מדכדכים מאוד. עד כדי כך שאנשים משקיעים מאמצים ומשאבים עוד יותר גדולים משלך כדי להימנע מהם אבל רגעים כאלה יכולים לשמש פלטפורמה מאוד יעילה להתקדמות למקום טוב יותר.

את לומדת? את עובדת?מתכננת טיול ארוך?
מה התוכן ביומיום שלך?

Shamy

New member
כמ ו שזה נראה לי

מבחוץ ואני עוקבת אחרי ההודעות שלך זמן מה ,דרך אגב אם תרצי להפגש סתם ככה במציאות בכיף רק שאני זקנה לך (26) בהנחה שאת גרה במרכז אל תדאגי אני בחורה יש לי חבר ואני לא מתנגדת להוסיף חברים למעגל החברים שלי .בכל אופן נשמע שאת יותר מסתבכת ובלי סיבה תזרמי עם החיים...יבוא מי שיבוא בזמן שהוא צריך לבוא וזהו.חוץ מזה נשמע לי שאת בכוונה נמשכת לאנשים שמראש אין לך שום סיכוי איתם וזה כבר נהיה דפוס אתלך,תחשבי למה זה וברגע שתביני למה ייפתר הקונפליקט ותמצאי מישהו מהר ...כמו שאומרים ב-rf תכווני את האנטנה! השבח נמוך מדי!!

מילי1991

New member
חמודות אתן !

סוף סוף בלי תגובות נאצה (חחח)
תודה על התמיכה.. אממ 6-6 - לשאלתך, אני לומדת ..נמצאת בתואר די סתמי שאהיה חייבת להמשיך ללמוד ככל הנראה..
טיול ארוך לא עשיתי וגם לא בתכנון
התפטרתי ואני מחפשת עבודה שארגיש בה סיפוק כלשהוא (משהו בסגנון של נוער בסיכון, חינוך מיוחד וכ'ו..)
וזהו בגדול

יש עם מי לדבר...

כשמכירים שותף/ה לחיים יש לבדוק עם הרגש והשכל שיש עם מי לבנות בצד השני, יש עם מי לדבר...

(אפשר להתחיל מזה
)

רואה 6 6

New member
לגבי עבודה את יכולה לכתוב לי למסר

ואתן לך הכוונה, אני באה מהתחום.
לגבי השאר,תשמעי, את צעירה מאוד,מימני לפחות ב20 שנים
יש לך זמן ליפול לבורות ולעלות מהם,להתנסות ולחפש אבל תנסי,ממש תנסי להימנע מלחזור על דפוסים קבועים וזה די קבוע אצלך. תזהי מה הם.

דווקא שתדעי

אם השבח נמוך באנטנה, אז המפתח שלה רחב. פחות צריך לכוון.

אם השבח גבוה, האלומה יותר צרה ואז יש צורך בכיוון יותר מדויק.

;)

Shamy

New member
כן אני יודעת

שכחתי לרגע שהנוסחה היא יחס הפוך ולא ישר מפתח רחב כיווניות גבוהה רוחב אלומה צר שבח נמוך...חשבתי שלא ישימו לב כי נזכרתי שנייה אחרי שפרסמתי תהודעה והיה נראה לי מטופש קצת לתקן...האם כבודו מהנדס האנטנות יסלח לכבודה?

Shamy

New member
אויש סורי הפוך..

בכל מקרה...אתה צודק אני תמיד מתבלבלת בזה כי לא השתפשפתי מספיק באנטנות

לא מנאץ, מייעץ

הי מילי,
לדעתי את צריכה לשמוח על הרגעים האלה ובדיוק כמו שאמרו לפני - להשתמש בהם כדי לזקק מתוכם את מה שאת מחפשת. לא לברוח מהם ולהדחיק.
את אומנם צעירה אבל, בהנחה שאת רוצה ילדים, יש לך פחות או יותר 7 שנים להיסגר על עניין הזוגיות. זה נראה המון זמן אבל הן תחלופנה לפני שתספיקי למצמץ.
כתבתי על זה לא מעט בפורום היכרויות ולא תמיד הסכימו עם אופן הצגת הדברים אבל בגדול, זה המצב.
למה? הסבר:
נניח שאת רוצה לצאת עם מישהו בלי לחץ לפני החתונה (בהנחה שאת רוצה חתונה לפני ילדים) . זה אומר בערך שנה שנתיים.
נניח שאתם תרצו להתארגן קצת אחרי החתונה ולא ישר להביא ילד (כי דברים משתנים אחרי שמתחתנים) ותתנו לתת לזה עוד שנה-שנתיים.
כבר ביזבזנו כאן בין שנתיים לארבע שנים. ולכן גיל שלושים עבור האישה הוא מחסום ביולוגי גדול מאוד. כי אם את רק מתחילה לצאת איתו בגיל שלושים, את מגיעה להריון ראשון גיל 35 בערך שזה כבר מתחיל להיות בעייתי ואם את מתמהמהת יותר זה יותר בעייתי . ולכל מי שיצעק "טיפולי פוריות וכו'", הסיכויים שלהם לא כאלה נהדרים ולמה להיכנס למשהו שאפשר להימנע ממנו מראש?

לכן הייתי כאמור מציע להתארגן על המחשבות האלה מראש. לא אומר כמובן להיכנס עכשיו להיסטריה של "איך אני אמצא חתן" אבל לא לצאת מנקודת הנחה כל כך נפוצה (ושגויה לטעמי) של: יש לי זמן עד גיל 40.

בהצלחה!

Shamy

New member
הילדה בת 21

תפסיק להפחיד אותה ...זה שיש לך לחץ ביציות קפואות לא אומר שצריך להפחיד איתו אחרים...אפילו לא יודעת מה היא רוצה ללמוד אתה מפיל עליה חתונה ילדים בעיות פוריות..הגזמנו קצת...

נא לא לירות בשליח :)

הנחתי שהיא 23 בגלל ה1991 וה-23 שמופיע בלינק שלה.

הנה סידרנו לה שנתיים של סבביאדה

בעוד שנתיים אני חוזר ומפיל עליה את כל התיק שוב!

צריך להניח את הדברים על השולחן.
יש דברים שאנחנו לא חושבים עליהם כשאנחנו צעירים ואז מתעוררים באיחור ומגלים שכל מה שאפשר לגדל זה עובש על הפיצה מאתמול.

ד"א, אהבתי את ה"לחץ ביציות קפואות" :)

קרמבו341

New member
עצות כאלה רק מכניסות ללחץ מיותר

ילדה בת 21 (גם 23 זה די דומה לצורך העניין) צריכה להתחיל להלחץ מטיפולי פוריות ושעון ביולוגי? זה בדיוק הגיל להתנסות, לגלות את עצמה, לחפש ובתקווה שגם למצוא מתישהו. מנטליות כזו רק גורמת לכמיסה למערכות יחסים לא מתאימות מרוב לחץ.

אגב, רק כדי לסבר את האוזן, אני עם בן זוגי מגיל 21, ומתוך בחירה נכנסתי להריון ראשון בגיל 34. עכשיו אני אמא לשתיים, בלי טיפולי פוריות ובלי סיבוכים. האיומים שלך קצת חד משמעיים מדי, ולא תמיד מתרחשים.

למעלה