מסייג את דברי.
אני לא סמכות מוחלטת, נא לקחת את כל הכתוב בעירבון מוגבל, אני כותב מידע כללי וממה שנדבק מהשיחות עם הידידות. כך זה אכן היה עד היום, מצד שני יכול להיות שדווקא עכשיו פתאום שינו את זה ויהיו שני קורסים... (כמו שעד לפני שנה וחצי זה הקורס היה קד"צ ועכשיו הוא לא) אין לי שמץ של מושג. התקשרי לתחנה ושאלי!!! או לפחות לאלו שאחראים על המיונים לדוברות. ראי, גשי למיונים בינואר. אין לך מה להפסיד. בינתיים התמייני לדברים אחרים (אולי לתפקיד כתבת במקומות אחרים?). אם תעברי את המיונים הראשוניים, אז הסיכויים שלך הרבה יותר טובים, ואז יהיה גם הרבה יותר מציאותי ללכת על זה. אם לא, לא קרה כלום, ועדיין התמיינת לדברים נוספים (מה עוד שגם במיונים עצמם תתמייני לדברים נוספים חוץ מגל"צ). הייתי מציע לך, אם תוכלי, לברר את הקב"א שלך (אי אפשר בלשכת גיוס וכאלה, צריך קשרים)- לפי מה שסיפרו לי הידידות, על מתחת ל-56 אין בכלל מה לדבר בגל"צ, ומצד שני, לא לכל המתמיינים יש 56- כי המיונים הם גם למקומות אחרים, כך שאולי המידע יוכל לעזור לך לגבש החלטה. אוסיף שכמו שכתבתי מקודם, קב"א 56 הוא לא כזה מצרך נדיר, ובהחלט יכול להיות שיש לך! ושוב, אני חוזר על כיוון שכדאי שתשקלי- תוכלי לבקש להגיע לגל"צ ללא מיונים (ובלי קשר לקב"א), אבל לא כחלק מהקורס- בתפקיד שלא קשור לעשייה הישירה ברדיו- ועם הזמן, אם תוכיחי את עצמך ויהיו לך רעיונות טובים, תוכלי להתקדם בתחנה. זה הימור, אבל הימור סביר. לגבי הקורס- לא הייתי מתאכזב כל כך... סה"כ, אני מניח שלא תסיימי את ההליכים עד מרץ- במקרה הטוב תאושרי לגיוס הבא, שיוצא בערך במאי, כך שאם תצטרכי לחכות, זה יהיה כחודשיים. אם תרצי הרחבות לגבי הקבלה לגל"צ וכו', וגם לגבי הגעה לגל"צ ללא מיונים, תוכלי לשאול בפורום של גל"צ אליו קישרתי אותך פעם קודמת. בהצלחה!