מה יהיה...

לילבת

New member
מה יהיה...

מישהו יכול להסביר לי מה יהיה ?! איך נוגה בגדה ככה במייק ?! אתם חושבים שהוא יסלח לה?! בא לי לבכות עליהם ועל המעשה הפזיז שלה...וערן איזה חמוד ערן איך הוא התוודה בפני דיתי..הוא באמת אוהב אותה אחריי הוידוי שלו היום עבר לי עליו הכעס על כל התקופת מיזרוני שלו...

טעות שכזאת...

היא לא היתה צריכה לעשות את זה אבל היא חשבה שהוא שכב עם דפנה ונסתה להעניש אותו כשבעצם היא הענישה את עצמה. מעניין איך הוא יגיב... ערן באמת יצא חמוד סוף סוף הוא מדבר קצת ואומר מה שיש לו על הלב, ועידית שותקת.

האמת שזה באמת שינוי מרענן

ערן מדבר ועידית שותקת.ונגה באמת יצאה קצת כלבה בזה שהיא לא סיפרה לא שהיא שכבה עם משהו אחר.

SimplyMe1

New member
למי שלא ראה היום-לא לקרוא../images/Emo58.gif

זה תמיד היה ככה..דיתי דיברה ודיברה וערן שתק.. הוא דיבר רק שרדף אחריה ורצה אותה כ"כ כי הוא אהב אותה באמת,ואחרי הפרק של היום(להזכירכם דיתי בילתה בערב מסיבת הרווקים של ערן,אצל אילן בדירה)אני חושבת שהוא עשה טעות שמאוד יצטער עליה אח"כ כשיתחתן איתה ויבין איזה טיפוס היא באמת. הם שניהם שיכורים בדירה,בטח זה יימשך ליותר מצחוקיה וזה שדיתי אמרה לאילן משהו על מערכת היחסים שלהם כבר יהפוך את היוצרות. למה נראה לי שכותבי התוכנית מנסים לעשות הכול כדי להפוך את העלילה לגמרי?שמשהו אולי ישאר פה רגיל ונורמלי.. זה הזוי שדיתי היתה נורא לחוצה לחתונה וילד,ועכשו היא בדירה של מישהו אחר(?)מה עוד יקרה בעלילה הזו? כמה אפשר להפוך את הסיפור הזה ביניהם לבלתי צפוי? אני צופה שחתונה לא תתקיים,וסוף טוב לסדרה-לאייל סופסוף תהיה חברה(אולי הפעם???????).

s h a r u s

New member
אממ..

באמת נגה הגזימה והיא גם לא סיפרה לו אז בכלל... אבל כמו שאייל אמר "אם היא תגלה היא תחזיר עם פפריקה חריפה מעל..." משהו כזה.. כנראה אייל ממש מכיר את נגה חחחח... אבל בתכלס זו באמת הייתה טעות לא לספר אולי היא תספר לו מאוחר יותר.

b p b p

New member
מממ..

אולי אני מבכה בטרם עת על מה שמתרחש בסדרה..(ואולי לא?) אבל יש לי תחושה שבסוף נוגה ומייק לא יהיו יחד,כמו ערן ועידית. או שהיוצרים מנסים ליצור לנו,הצופים, אקשן או שהם הולכים כנגד 'כל המוסכמות'. הרי בסופו של דבר צריך לרצות את הצופים וליצור סוף טוב,לא? אם הכל יגמר ברע אני ממש אתאכזב=/ אה... היי אני חדשה כאן:)

למעלה