מה יהיו הלהיטים של 2008

מדהים,חבל שערוץ 24 מודע לאמת../images/Emo24.gif

כל הביקורות לטובת דנה אינטרנשיונל,כמה כייף כל יום אתר אחר משחרר עוד עליה עוד פירגון מעניין שערוץ 24 פוסל אותה עד לרמות הכי מלוכלכות שמעלים ריח של צ.....ה יאלה ערוץ 24 תיתקפל מהעמדה הרב אומר דנה אינטרנשיונל מי אתם שתחרימו אותה

דנה910

New member
מי ישמע איזה איכות יש לערוץ 24....

דנה אינטרנשיונל היא זו שהביאה מוסיקה וקליפים בסטנדרטים גבוהים של חו"ל..... אם לא הקליפים של דנה, הערוץ הזה נראה כמו התחנה המרכזית הישנה.... ולא יותר.... לא יעבור לדעתי הרבה זמן עד שהם יפנימו את זה...

דנה הרימה את הרייף באכות של הקליפים......

תמונה מדהימה של דנה הורסת בריאות.אני אוהבתתתתתתתתתת יש לי עוד תמונה ש וווואוווווווו כל הזמרות היו עומדות כמו בובות קרח,ולבושות מהבוטיקים הכי ירודים בבני ברק דנה באה ולימדה את כולם איך מיצרים קליפ איכותי וברמה שלא מביישת דנה היא הראשונה במהפכת הקליפים בארץ יש אישה גדולה מהחיים יש חושים שיש רק לה יש קסמים ויש ימים קשים ובמה שהיא כולה שלה למלאכים דיווה היא אימפריה על הבמה דיווה היא היסטריה היא כולה שיר אהבה ויוה נריע, ויוה ויקטוריה, אפרודיטה ויוה לדיווה, ויוה ויקטוריה, קליאופטרה יש נשים, דמעות של החיים הן ישאו תפילה ללא מילים למלאכים דיווה היא אימפריה על הבמה דיווה היא היסטריה היא כולה שיר אהבה ויוה נריע...

וואלה שיחקתם אותה הגדול../images/Emo13.gif../images/Emo141.gifדנה מלכה

כל הכבוד שוואלה נתן לדנה במה אני גאה בכם

מיקמיק17

New member
../images/Emo6.gifחחחחחח שני י'מצחיקולה אחת ../images/Emo140.gif

קוראים לי מיקי ד"א

למעלה