מה יוסי אמר ללאון שגרם ללאון להגיד על יוסי ש

הבובלילים

רק יוסי או עינב יקחו את הכסף השאר סתם פרידמנים כמו ניצבים בסרטים צבר אולי בקוטב הצפוני הוא יפשיר שפרה גם פרה וגם חולבת אחרים רנין ערביה עם דמעות תנין איתי דחליל שיוני עשה ממנו חליל אינה דוגמנית פורנו שאף אחד לא מעוניין בו חגית נו מה את עושה שם בכלל תמיד יוצאת מהכלל שחר אתה מלא שרירים רק תתחיל לחסוך בביצים ליאון פעם הית עליז עכשיו אתה עליזה

razts1

New member
צודק השאר

סתם קופרמנים מתים שכל היום סורגים איזה כאלבים ברב פינטו נשבע כן אתה שרמוטה אתה אתה שרמוטה צבר הזבלון הזה בא לי להרוג אותו

a10a

New member
הלוואי שליאון יעמוד עם יוסי ושפרה ואז יעוף...

יוסי הוא חזק..וכנראה גם שפרה למרות שאני לא מבינה איך? בכל מקרה ההפקה תשמור על שפרה ואנחנו על יוסי וככה ליאון הצבוע הזה כבר יעוף!! לפחות שחלק מהנחשים האלה יעופו כבר... מי שזה לא יהיה שיעוף מ-רשל"צ אני יהיה הכי שמחה בעולם!

עדכני888

New member
יוסי - תעניש את לאון בשביל שי!../images/Emo190.gif

יוסי הוא המלך של הווילה... לאון הוא רק השולייה...

ordiki

New member
אין מצב ששחר

לא יהיה מועמד להדחה. ואז הוא ילך גם אם ליאון ויוסי יהיו מועמדים.

ordiki

New member
השבוע אחד החדשים ילך

אני מהמר על שחר בגלל התקציב והדרישות המיוחדות שלו. איתי יעוף מייד אחרי החדשים או תוך כדי. זה לא יעזור יוסי עינב שפרה וצבר יהיו עד הסוף.

התמונה דווקא מתחילה להיות ברורה

ככל הנראה יוסי כעס על ליאון שדיבר עם שי בגלל התקציב ובגלל זה צבר אמר שיוסי לא מתחשב ברגשות של אנשים. ובהמשך לנושא ליאון אמר שהוא יתן ליוסי מהתקציב שלו לסגריות סימן שהריב הוא מסביב לזה. לליאון,שיפרה וצבר ממש לא משנה מהתקציב כל עוד יש קמח ואוכל מספיק לשיפרה ולעוגות .הם לא צריכים יותר מזה. כמובן שיום ראשון שוב מר קופרמן יציג כמה הם רעים הבובלילים וכמה יפים ורגישים הם ש"צ. בזמן שחוץ מלראות את ישבנם התופח הם לא רואים אף אחד. תארו לכם רק מצב שבו אשר נכנס ועינב ויוסי מדברים איתו . כל השיחהשנערכה עכשיו היתה שונה לגמרי אבל גם במקרה הזה הם היו הצודקים והטובים לעומת האנשים הרעים.

3pac היחיד

New member
אני מקווה שלא יראו את הקטע הזה יוסי

הוא בן אדם מקסים שפרה רנין וליאון דפקו את המשימה בגלל שי וזאת הייתה הכוונה של ההפקה לשפרה לא אכפת מהסיגריות יוסי הוא מעשן כבד בגלל זה הוא כעס

3pac היחיד

New member
לפני חמש דקות רנין אמרה על יוסי

"הוא בן אדם מלוכלך ותת רמה" רנין הזאת פשוט דוחה היא וליאון ושפרה דפקו את המשימה והם באים ומלכלכים על יוסי שהוא כעס עליהם על זה שפרה אמרה "גם הוא והבת שלו דפקו את המשימה של ווטנסה" נמאס לי מהרשל"צ האלה שיעופו כבר

ghmain

New member
יוסי ועינב יביאו כנסות באלפי שקלים...

כמה פעמים הם הדליקו סיגריות בבית, בתוסתר?

אני בעד להחרים את שיפרה בפורום

ההתחסדות הזאת הורגת אותי לא לשים מקרופון בכוונה במעירים לך ... זה מאוד אנטילגנטי ובוגר ומאוד בעד כולם.. ומאוד מתחשב.... איכס .. עכשיו אני מבינה למה רנין הקיאה אתמול היא ראתה את שיפרה.. איכס .. יצור דוחה!!!

rosedal

New member
שיפרה פשוט חוצפנית

ואגואיסטית. יש לה עוד הרבה מה ללמוד בחיים. חושבת שהיא יודעת הכל. ההתנשאות שלה... איכס. היא רנין צבר ולאון , חבורה של אידיוטים ילדים קטנים. ממש חבורת הזבל.

balbala5

New member
היחידה שתופחת כמו מדוזה טאליבנית זאת עינב...

שפרה רצה על ההליכון כל יום על ההליכון קרוב לשעתים- ועושה פעילות ספורט נוספות כמו יוגה- כל יום שפרה מעלה את הרף שלה מעצמה נכון להיום היא רצה 12 קילומטר. עינב לעומתה עובדת על הרחבת מאגרי השומן של עצמה - המטרה שלה לחנוק את החמצן בוילה וגם את החמצן של הצופים. אגב שמתם לב איך שעינב מקנאה בזוגיות המדהימה שנוצרה בין שפרה לצבר? אתמול בלילה הם שיחקו במשחק : "מי הרוצח?" כשצבר הצטרף ואינה שאלה אותה את מי רצחת ? היא ענתה : את צבר , אינה שאלה אותה למה? היא ענתה : הוא בגד בי עם שפרה . וזה רק מראה בדיוק איזה רוע ואיך הקינאה מניעה את הבובלילים. אתמול יוסי יצא מדעתו כשראה את שי והתחיל לצעוק על ליאון שזה הדבר הכי קל לעשות - הוא בחיים לא היה מעיז להרים קול על שחר. או על יוני. הוא חזק על חלשים. שפרה צבר לאון ורנין למליון !!!!

למעלה