מה יותא IN? תכשיטי כסף או תכשיטי זהב?
מ מאיה1983 New member 16/6/03 #4 מכיר את הקליפ love don't cost a thi אז זה יפה לשים כמה תכשיטים מזהב עם תליונים. גם מכסף זה טוב אבל אז הם צריכים להיות יותר גדולים ושל כל מיני שטויות כמו בקטלוג של פוקס עם יב''ז. ועם פיזור של אחד או שנים מזהב. לתכשיטים כאלה התכוונת או תכשיט אחד על הצוואר? כי הרבה זה מה שאין עכשיו...
מכיר את הקליפ love don't cost a thi אז זה יפה לשים כמה תכשיטים מזהב עם תליונים. גם מכסף זה טוב אבל אז הם צריכים להיות יותר גדולים ושל כל מיני שטויות כמו בקטלוג של פוקס עם יב''ז. ועם פיזור של אחד או שנים מזהב. לתכשיטים כאלה התכוונת או תכשיט אחד על הצוואר? כי הרבה זה מה שאין עכשיו...
F fireblue1 New member 16/6/03 #7 זהב לא חייב להיות ערסי... יש את השרשראות העדינות האלה אם אתה מבין למה אני מתכוון שהם יפות לאנשים מיוחדים לדעתי...
זהב לא חייב להיות ערסי... יש את השרשראות העדינות האלה אם אתה מבין למה אני מתכוון שהם יפות לאנשים מיוחדים לדעתי...
ש שחרחר מתוק New member 16/6/03 #8 אני אישית לא כ"כ אוהב את זה... לבנים רוב השרשראות מזהב נותנות מראה של ערס כזה.. ואפילו השרשראות העדינות נותנות מראה ערסי ..(לפי דעתי) לבנות זהב יפה..
אני אישית לא כ"כ אוהב את זה... לבנים רוב השרשראות מזהב נותנות מראה של ערס כזה.. ואפילו השרשראות העדינות נותנות מראה ערסי ..(לפי דעתי) לבנות זהב יפה..