מה יותר אפקטיבי לטווח ארוך פילאטיס

Michallllllllll

New member
מה יותר אפקטיבי לטווח ארוך פילאטיס

או חדר כושר? למה בחורה רגילה שרוצה שרירים בעיקר שלא יהיה עודף עור,צריכה להרשם? תודהה! אה,ותוך כמה זמן רואים תוצאות? ושאלה אחרונה,כמה עולה מאמן כושר אישי?

חן M

New member
מה אפקטיבי יותר בננה או מלון?../images/Emo3.gif

פילטאיס או חדר כושר זה לא מעיד על שיטה מסויימת... כל מדריך בפילטיס עובד בשיטיות שונה.. כל מדריך בחדר כושר עובד בשיטתיות שונה.... מדריך/מאמן אישי טוב יתאים את השיטה/שיטתיות בהתאם למטרות וליכולות שלך... כלומר אימון פונקציונאלי. תוצאות רואים בדקה ה-90.....
תראי אי אפשר לאמוד את כמות הזמן שתראי תוצאות אך אם תתמידי ותקחי זאת לא כפרוייקט ארעי אלה דרך ואורח חיים אז התוצאות יבואו מעצמן.... מחיר של אימון אישי נע בדרך כלל בין 130-200 ש"ח לשעה...

יותר אפקטיבי..

הוא חדר הכושר ואימון כח כנגד התנגדות. אני מודה שיש תוצאות יפות יחסית בפילאטיס, אבל פילאטיס עובד על עקרון מתיחות ומאמץ בגין המתיחה לאומת חדר כושר שעובד על התנגדות הדרגתית . סף היסף בחדר הכושר תמיד עולה ותמיד ניתן להעלות את רמת האימון עד כדי כישלון החיובי. לגבי כמה זמן ותוצאות. אנדבידואלי ביותר ותלוי מאוד ברמת הרצינות שלך באימונים ובהקפדה על תזונה.. מחיר מאמן כושר יכול לנוע בין 120 ש"ח לשעת אימון ויכול להגיע עד כדי 350 ש"ח לשעת אימון..מאוד תלוי במאמן ועד כמה הוא מבוקש או בעל ידע נרחב.

חן M

New member
אם אתה מדבר נטו על אימוני התנגדות

אז אני מסכים איתך אך חדר כושר זה לא רק כח וניתן לפתח בו מרכיבי כושר גופני רבים.... ובמיוחד באימון אישי ניתנת לנו המאמנים הבמה והאפשרות לעשות כך... אם יצא לך לראות אימוני פילאטיס אז ניתן להבדיל מפילאטיס סטודיו לפילאטיס מכשירים... בפילאטיס מכשירים ניתן לבצע כמות בלתי מוגבלת של תרגילים הכוללים גם תרגילי התנגדות.. לא שאני בעד/נגד פילאטיס אך הרבה פעמים הדרישות שלהם בהיבט של המתיחה והתנועתיות הוא הרבה מעבר למה שהאדם מסוגל ולמעשה הם גורמים לאדם יותר עומס.... אך מדריך טוב יכול להפוך שיעור זה לשיעור מדהים... במיוחד בפילאטיס מכשירים ...

למעלה