מה יותר "חברתי" ??

Nimrod H

New member
מה יותר "חברתי" ??

אם הפונקציה היא היכרויות בעולם האמיתי. הסנוז? הבלוגיה? או הקומונות? ועוד שאלה (במ קום לעשות נושא חדש): האם יש מכנה משותף אישיותי לגולשים בקהילות וברשתות חברתיות באינטרנט? וגם - כמה חשובה תמונה אמיתית? או פירוט תחביבים ותעסוקה, לצורך העניין כמו בקפה? וגם - "רשתיות" זה לא אחלה קיצור לרשתות חברתיות?

Nimrod H

New member
הא?

(במסגרת המאמצים לדחוק את שרשור הפייסבוק האימתני מטה מטה... )

Purple Mushroom

New member
ניסיון לתשובות:מה יותר חברתי..?

די מסובך לי כעת לחשוב על פונקציות כעין היכרות בעולם האמיתי. לפי ניסיוני האישי,התשובה היא הקומונות (הסנוז הוא עדיין צעיר יותר , פחות מחודש אם אני זוכר את התאריך ה11.12.2007 כיום פתיחת הסנוז). אבל באופן כללי לפי קריאה, הבלוגיה והקומונות עומדים שניהם במקום הראשון. זה גם מאוד תלוי מה האופי החברתי שלך במציאות, ואיך אתה מתרגם את זה לפעילות כתיבה וכו' באינטנרט בכלל ובתפוז בפרט. שאלה 2: כנראה שכן (יש מכנה משותף) (יותר מידי מתמטיקה בהודעה). תמונה אמיתית חשובה מאוד , אם אתה לא רוצה להתחבא בכרטיס פסאודו טרולי , או להתחבא,שלא יחשפו כל פרטייך וכו'...). פירוט תחביבים ותעסוקה כמו בקפה , בכרטיס, זה גם משהו הכרחי , כדי שימצאו אותך בעלי עיניין משותפים . זה משהו די בסיסי גם בתפוז , בתור גולש ותיק בתפוז אני יכול לכתוב לך זאת.. "רשתיות" תלוי איך אומרים את זה . לא נראה לי שיכול להיות קיצור , אלא הגדרה.

למעלה