מה יותר טוב PS2 או XeBOX?

lp2002

New member
תאמת

מבחינת הביצועים x-box אבל מבחינת המשחקים והנאה ps2

Halo

New member
Have you missed me? PS2 suckers ???

My Dear friend, Since this forum is being dominated by narrow minded PS2 players who talk so much about the XBOX, but have never seen one in their life, I will not try to convince you that PS2 is old news. I can direct you to page 2 in this forum, where you can see an old thread where I explain quite throughly why XBOX is kicking playstation ass. I know this note, will again, start a new thread of PS2 Suckers, who still think that FF X or Solid metal gear 2 are the best games ever. But what can I say? Xbox launches in 2 days in Europe...and for all of you PS2 gamers out there ....Be afraid ....be very afraid Life is short.....Play more....XBOX

revivo21

New member
מה שווה ליקנות פלי סטיישן 2 שמישחקי

צרובים לא עובדים???

yoo

New member
הכי טוב גיים קיוב של נינטנדו!

וגם הכי יקר בארץ! חחחחחחחחחחחחחחח

*גלעד*

New member
עלוב שכמוך...

הויכוח כבר נגמר מזמן. PS2 הכי טוב. מצד שני, האקס בוקס הרבה יותר טוב בתור מחזיק נייר, כי הוא יותר כבד.

game boy

New member
גלעד: אתה נקרא לסדר(פעם ראשונה)../images/Emo8.gif../images/Emo88.gif

שו האדה "עלוב"?? לא יפה. אמיר

whazzup

New member
היית מת

אם אתה לא מאמין לי, תסתכל על מצעד המכירות, אקס בוקס מקום שני פליסטישן מקום ראשון. ניסו למכורה את הזבל ביפן, אבל קיבלו מלא תלונות שהמכשיר שוחק את הדיסקים, וכמעט הורידו את זה מהמדפים, וכל אלה שחושבים שהאקס בוקס טוב יותר בגלל המשחקhalo או שר הטבעות שבקרוב יצא, אז האלו יצא למחשב, ושר הטבעות יצא לפליסטישן. נ.ב אני חושב שכולכם תסכימו איתי שהגים קיוב ביזבוז מוחלט, גם במקום השלישי וגם אין עליו שום משחקים, והוא בכלל לא משתווה לפליסטישן (ובמקרה הזה אני גם חייב להסכים שגם לא משתווה לאקס בוקס). אז הנה לכם העובדות
. וחג שמח

למעלה