מה יותר יפה - פופיק בולט או פופיק רגיל?

alona b25

New member
מה יותר יפה - פופיק בולט או פופיק רגיל?

אז ככה , אני מהמיעוט שיש לו פופיק בולט,שיוצא החוצה
ממש מעטות הנשים או אפילו הגברים שיצא לי לראות שיש להם פופיק בולט

רוב השנים די התביישתי בזה,נמנעתי מלהראות אותו גם במקומות כמו חוף הים
קצת התגברתי על זה , אבל אני מתחבת בשאלה מה יותר יפה לדעתכם - רגיל או בולט?
אני אישית חושבת שזה לא יפה והייתי מעדיפה רגיל , אבל רוב האנשים שכן הייתי איתם דווקא ממש אהבו ואמרו שזה ממש מחרמן אותם. את האמת אף פעם לא הבנתי איך זה מחרמן , זה ממש נראה כמו מסטיק קטן ולעוס

זה יותר עניין של לא בריא .. את חייבת ללכת לרופא שיבדוק את זה
קוראים לזה בקע תבורי ולפעמים זה מחייב ניתוח לתקן את זה ..

alona b25

New member
זה שונה

בדר"כ בקע נגרם מהיריון או מזיהום
בגלל שזה מולד זה קצת בעייתי. כן מודעת לניתוחים אבל לא יודעת לא עלה לי בראש לעשות אותם , יש גם סיכוי שזה פשוט יגרום לצלקת או לזיהום

אנחנו נוטים להתעסק

בדברים שוליים שלרוב בני הזוג שלנו בכלל לא משנים..
&nbsp
אני למשל התעסקתי בקרע קטנטן בשפה הפנימית של הכוס שלי שנגרם לי אחרי הלידה הראשונה. חשבתי שזה מכוער ובולט ושכל גבר רואה את זה וחושב שזה לא יפה.
ובכן, לקח לי זמן להבין שאף אחד חוץ ממני לא רואה את זה בכלל. וזו בטוח גם לא סיבה אם כן או לא להמשך אליי.

אין ספק שזה מבאס כשיש עליך משהו שאתה לא אוהב

אבל בתאכלס, זה ממש לא רלוונטי הפופיק שלך
זה לא משהו שמעלה או מוריד, ולא על פופיק יפול דבר
&nbsp
הדבר היחיד שיכול להפוך את זה ממבאס לטראומתי זו את ,דעתך ומחשבותיך על זה
תדאגי שהם יעצרו מלהמשיך לפתח לך חוסר ביטחון
כי היחידה שעושה מזה משהו רלונטי

Sharoman

New member
יופי הוא לגמרי בעיני המתבונן

אדם אחד יכול להגיד לך שהוא מעדיף פופיק בולט בזמן שאדם אחר יגיד לך שהוא מעדיף "רגיל".
הדברים היחידים שאמורים לעניין אותך הם ההעדפה האישית שלך והצורה שבה את תרגישי נח עם הגוף שלך.
והדבר השני הוא הדעה של בן או בני הזוג שלך.
הייתי אומר לך לא להיות עם אדם שלא נמשך אליך ולגוף שלך, אבל את רואה בעצמך שכל גבר שהיית איתו אוהב אותך בדיוק כמו שאת.
את יכולה לעבור קצת על הפורום ולראות שכל כמה חודשים מגיע כל פעם מישהו אחר לפורום עם שאלה דומה על חלק או איבר גוף אחר (כולל אורך וכמות שיער בכמעט כל מקום אפשרי).
לעומת זאת, בכל פעם התשובה התשובה משתנה בהתאם לעונה.
אבל רובנו ממשיכים לטעון שעדיף להשלים עם הגוף שלנו כפי שהוא ולחפש את מי שבאמת מתלהב ממנו, במקום לבזבז את זמננו בלחפש פגמים קטנים וחסרי חשיבות בגוף שלנו, כי האמת היא שאין אדם מושלם וכל אחד מאיתנו מלא פגמים קטנים ושרירותיים שמפריעים לנו פי כמה מאות משאי פעם יפריעו לבני הזוג שלנו.

Roeiii1

New member
תעלי תמונה של הפופיק ונסגור עניין

נראה מה המצב שם

למעלה