מה יותר כדאי איפוד או אייריבר???

BENDRUMS

New member
מה יותר כדאי איפוד או אייריבר???

ומה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם??? בבקשה אני חייב את התשובות עד הבוקר.....

shay0600

New member
אייריבר

לאייריבר יש את כל מה שיש באייפוד ויותר למשל רדיו והקלטה שאת זה לא תימצא באייפוד האייריבר גם יותר זול איכות : יש טוענים שאייפוד יותר טוב אבל לפי דעתי אין הבדל

gt-master

New member
אף אחד לא טוען שאיפוד יותר טוב

יותר נמכר ?כן אבל בטח שלא יותר טוב ובטוח שעם הרבה יותר תקלות. איפוד יותר נוח כי הוא דק יותר (אני משווה H320 מול 20G איפוד רביעי) ויש לו את המעגל הלחיץ שהוא מאוד נוח וזהו. מפה האיריבר H320 (ובכלל כל איריבר) עולה עליו בהכל. בשורה התחתונה שניהם ברמה גבוהה. איריבר:יש רדיו,הקלטה מעולה,מגיע עם יותר אביזרים,משמש כ UMS ולא צריך תוכנה מיחודת להעברת שירים,לדעתי יותר עמיד ואמין וגם עולה פחות מאיפוד בדגם מקביל.

BENDRUMS

New member
אני מיתלבט בין האיפוד נאנו לאייריבר

השאלה אם כל המגנים של הנאנו יוכלו באמת להגן עליו כמו שצריך?? והאייריבר די גדול יחסית ? שווה לקחת את הסיכון ולקנות אייפוד עם מגנים ??

תראה..

כשאתה משווה נאנו לריבר אתה יכול להשוות אותו או לIFP לעומת 2GB או לH10 לעומת הנאנו 4GB, לעומת הIFP עוד אפשר לעשות השוואה, אבל לעומת הH10 זו ליגה אחרץ, הטכנולוגיה שונה. לאיזה ריבר אתה משווה אותו?

ORGANICfood

New member
IRIVER

בהרבה יותר טוב אמין יעיל וזול !! יש לי IRIVER ואני מאד מרוצה ! כדאי לעשות השוואת מחירים בחנויות ולא רק באינטרנט ולבקש הנחה !! ביי .

למעלה