השאלה לאילו שימושים
אם אתה צריך מחשב - אז תקנה נייד. IPAQ איננו תחליף למחשב. אם אתה צריך: יומן פגישות משוכלל, ספר טלפונים. מכשיר שתוכל לקחת איתך מסמכים חשובים, לשמוע קצת מוזיקה (MP3) ושיהיו לו אפשרויות להרחבת השימושים אז לך על IPAQ אני לא יכול להמליץ לך כי אני לא יודע למה אתה צריך אותו. אני אישית נמצא רוב היום במשרד, מול המחשב - יש לי גם מחשב נייד שאיתו אני משתמש בבית ולכן אני לא כל כך צריך מחשב כף יד. מצד שני לפני שהיה לי המחשב הנייד כל הזמן הסתובבתי עם הפאלם. אבל העניין הוא שרוב היום אני במשרד ולכן אני לא צריך מחשב יותר קטן. בימים שהסתובבתי רוב היום ולא ישבתי מול המחשב אז לא עזבתי את הפאלם (היום יש לי גם פאלם וגם IPAQ) אני ממליץ לך לגבש קודם כל את רשימת הדרישות שלך: למה אתה צריך את זה? מתי אתה צריך (כל היום, בבית, בעבודה) מה היית רוצה שזה יעשה (אילו שימושים עיקריים אתה מחפש) אחרי שתגבש את העקרונות המרכזיים תחזור ונראה מה בדיוק אתה צריך. ולגבי השאלה אם לחכות לחנוכה. אם הסתדרת עד עכשיו בלי אז אולי שווה לחכות לחנוכה אני קניתי פאלם שחור לבן 4 חודשים לפני שיצאו המכשירים הצבעוניים. לא הפסקתי לאכול את הלב. אני אומר את זה רק בגלל שאתה בנתיים מסתדר בלי. אם היית אומר שאתה צריך היום מחשב כף יד כי..... אז הייתי אומר לך לקנות עכשיו כי אם תחכה תמשיך כל פעם לחכות לדגם שנמצא מעבר לסיבוב. תאמין לי מאז שקניתי את הפאלם הראשון שלי יצאו כבר לפחות 20 דגמים שונים של מחשבי כף יד שרציתי. אם כל פעם הייתי מחכה ככל הנראה שלא הייתי קונה לעולם והייתי מפסיד את כל העולם הזה של מחשבי כף יד