מה יותר כדאי לי לקנות.......

ef44444444

New member
מה יותר כדאי לי לקנות.......

אני מתכנן לקנות השאלה מה כדאי לי וזה לאפטופ או פוקט פיסי איי פאק

מה יותר כדאי לקנות גיפ או אופנוע

אין קשר בין השנים כל אחד משהוא אחר שהמשותף להם שכולם עובדים על מנוע וגלגלים אם הבנת אותי

רועי.ג

New member
מה שאלי רצה להגיד הוא

שקצת קשה ולא סביר להשוות בין ה2 מחשב נייד - הוא מחשב לכל דבר רק באריזה שונה. יש לו יתרונות של מקלדת, מסך גדול. מערכת הפעלה שונה (מלאה יותר, עם תמיכה טובה בעברית,מגוון גדול של תוכנות וכדומה וזה כבר לפורום שונה) מחשב כף יד הוא גרסה רזה יותר. לא אותה מערכת הפעלה (אין למשל תמיכה טובה בעברית - עדיין - אין מקלדת) יש צורך בתוכנות מיוחדות (שאין בעיה להשיגם אבל אלו לא התוכנות הרגילות של המחשב הקבוע או הנייד) השימוש איננו אותו שימוש. בעקרון רק האנשים משתמשים במחשב כף יד כשהם צריכים משהו קטן ונוח לעבודה שוטפת ביום יום בלי הצורך לסחוב מחשב נייד שהוא כבד יחסית ואיננו נכנס לכיס (או נתלה על החגורה) הייתי ממליץ לך לגשת לחנות שמוכרת מחשבי כף יד (הנדי בת"א לדוגמא) להרגיש ללמוד קצת יותר מה היכולות של מחשב כף יד ואז להחליט.

ef44444444

New member
אם אני....

מחליט לקנות איי פאק שווה לי לחכות לאיי פאק 5000 שיוצא בחנוכה או שפשוט לא יהיה הבדל אם אני יקנה את ה 3950. ודרך אגב מה העצה האישית שלך בנוגע מה לקנות?

רועי.ג

New member
השאלה לאילו שימושים

אם אתה צריך מחשב - אז תקנה נייד. IPAQ איננו תחליף למחשב. אם אתה צריך: יומן פגישות משוכלל, ספר טלפונים. מכשיר שתוכל לקחת איתך מסמכים חשובים, לשמוע קצת מוזיקה (MP3) ושיהיו לו אפשרויות להרחבת השימושים אז לך על IPAQ אני לא יכול להמליץ לך כי אני לא יודע למה אתה צריך אותו. אני אישית נמצא רוב היום במשרד, מול המחשב - יש לי גם מחשב נייד שאיתו אני משתמש בבית ולכן אני לא כל כך צריך מחשב כף יד. מצד שני לפני שהיה לי המחשב הנייד כל הזמן הסתובבתי עם הפאלם. אבל העניין הוא שרוב היום אני במשרד ולכן אני לא צריך מחשב יותר קטן. בימים שהסתובבתי רוב היום ולא ישבתי מול המחשב אז לא עזבתי את הפאלם (היום יש לי גם פאלם וגם IPAQ) אני ממליץ לך לגבש קודם כל את רשימת הדרישות שלך: למה אתה צריך את זה? מתי אתה צריך (כל היום, בבית, בעבודה) מה היית רוצה שזה יעשה (אילו שימושים עיקריים אתה מחפש) אחרי שתגבש את העקרונות המרכזיים תחזור ונראה מה בדיוק אתה צריך. ולגבי השאלה אם לחכות לחנוכה. אם הסתדרת עד עכשיו בלי אז אולי שווה לחכות לחנוכה אני קניתי פאלם שחור לבן 4 חודשים לפני שיצאו המכשירים הצבעוניים. לא הפסקתי לאכול את הלב. אני אומר את זה רק בגלל שאתה בנתיים מסתדר בלי. אם היית אומר שאתה צריך היום מחשב כף יד כי..... אז הייתי אומר לך לקנות עכשיו כי אם תחכה תמשיך כל פעם לחכות לדגם שנמצא מעבר לסיבוב. תאמין לי מאז שקניתי את הפאלם הראשון שלי יצאו כבר לפחות 20 דגמים שונים של מחשבי כף יד שרציתי. אם כל פעם הייתי מחכה ככל הנראה שלא הייתי קונה לעולם והייתי מפסיד את כל העולם הזה של מחשבי כף יד

ef44444444

New member
תראה....

רוב השימוש שלי זה בעיקר הoffice ושאר תוכנות וכשגיליתי שיש OFFICE גם באיי פאק אז התלבטתי מה לקנות. ועוד דבר, שגיליתי הוא שאפשר לחבר מקלדת לאייפאק ואז לכתוב חופשי בOFFICE

sagiw

New member
נכון, אבל....

עדיין אין מקלדות לאייפק שתומכות בעברית, ודבר נוסף הוא שיש בעיות עם העברית באופיס של האייפק. לפעמים כשאתה מסנכרן אתה מקסל ג´יבריש, ולפעמים הכתב יוצא הפוך.

למעלה