מה יותר עדיף?

bogib

New member
מה יותר עדיף?

כיום אני קונה עשב חיטה, סוחט אותו באמצעות המסחטה, מקפיא ושותה כל יום.
מה אתם אומרים על ספירולינה?, האם היא עדיפה על עשב חיטה?, אם אשתמש אז אצרוך אותה בצורה של פירורים פריכים כאלו.
 
אני מודה שלא ניסיתי לא את זו ולא את זו

אז אין לי תשובה. זו מסחטה ייעודית לעשב חיטה?
 

bogib

New member
לא

היא סוחטת הכל, כולל עלים וכמובן גם את העשב חיטה.
אני לא ממש מרגיש השפעה של העשב ולכן חשבתי אולי לנסות את הספירולינה.
אם כבר המסחטה, יש לך רעיון איך לנקות את חלקי הסיליקון שלה מכתמים עקשנים של המזון?
 
כתמים על סיליקון זו בעיה!

לא מכירה פתרון חוץ מאשר לנקות מייד אחרי השימוש, וגם אז זה לא תמיד עובד.
עשב חיטה וספירולינה - אין לי מושג! לא יודעת מה אמורות להיות ההשפעות.
אני מהאסכולה של לאכול את הדברים הרגילים... אפילו טופו לקח לי כמה שנים לנסות
 

ספרנו1

New member
מעניין, התחלתי לפני שבוע

עם עשב חיטה, וחשבתי להוסיף ספירולינה.
את העשב חיטה קניתי במנות מוכנות מוקפאות של חברת "הקסם הירוק" . זה יוצא טיפה פחות מ-5 ש"ח למנה של 50 סמ"ק (מנה יומית). לא זול בכלל. אבל נוח מאד... (ואורגני).
&nbsp
לי אישית העשב חיטה עוזר ביציאות. כמה זמן אתה שותה אותו? ולאילו תוצאות ציפית-מה שמעת/קראת עליו?
&nbsp
לגבי ספירולינה- זה גם נחשב לסופר-מזון וגם עשיר מאד בחלבונים אז טוב לטבעונים (כמוני) או צמחוניים. זאת אמורה להיות הוצאה עוד יותר גבוהה...
&nbsp
אל תשכח שאילו לא תחליפים אחד של השני. לכל אחד מהמזונות הללו יש תרומות משלו (אני לא מבין בהן יותר מדיי..)
 

bogib

New member
שלום

בשנה האחרונה אני צורך את העשב און ואוף, אבל בתקופה האחרונה כל יום בבוקר, מדי שבוע או שבועיים אני קונה כמה חבילות של העשב, סוחט את כולן, מוזג לכוסיות פלסטיק של 50 ומקפיא, וככה כל ערב שם אחת במקרר ושותה למחרת.
לגבי ההשפעות אני לא ממש יודע, אמור להיות בוסט של אנרגיה כמו שקראתי, אבל אני לא ממש מרגיש את זה וגם לגבי שאר הדברים לא ממש מרגיש את זה.
בתקופה שלא שתיתי עשב עשיתי פשוט מיץ ירוק מכל מיני דברים (תפוח, תרד, חסה, מלפפון, לימון, גינגי'ר, קייל, חסה וכל מיני), אבל זה פשוט יותר מדי בזבוז של זמן בבוקר. פעם גם הייתי סוחט את העשב כל בוקר, אבל שוב בזבוז של זמן, אומרים שעצם ההקפאה מורידה את האפקטיביות שלו ל80 אחוז, מבחינתי זה בסדר.
אולי אעבור ואנסה ספירולינה לזמן מה.
 

ספרנו1

New member
תודה על השיתוף ובהצלחה

גם ספירולינה ראיתי שאפשר להשיג בסופר קפוא. לא יודע על דרכי צריכה נוספות של האצה.
 

ספרנו1

New member
לפני שאתה מוותר על עשב החיטה , הייתי מנסה

מיד עם הקימה בבוקר להוציא כוסית פלסטיק מהמקפיא ולשים אותה בכוס עם מים צוננים, ואז תוך כ-40 דק' היא הופכת לנוזל ואפשר לשתות. כך, בשונה מהשיטה שלך לשים לילה שלם במקרר, יש פחות רווח בין המצב הקפוא (שמשמר במידת מה את הערכים התזונתיים) לבין השתייה.
 

bogib

New member
חשבתי על זה

מרגע שזה מפשיר קצת אפשר להוציא את המיץ כחתיכה קפואה כזו ואז עם קצת מים זה נהיה נוזל, השאלה אם זה לא צריך להפשיר לגמרי בצורה טבעית.
לגבי האצה, כשניסיתי אותה נתנו לי כחתיכות קטנות פריכות כאלו.
 

ספרנו1

New member
תוך 40 דק' בכוס עם מי ברז זה מפשיר לגמרי.

(עדיף להחליף אחרי מחצית מהזמן את המים בכוס, שמתקררים).
 

bogib

New member
ספירולינה

החלטתי לסיים את העשב שנשאר לי ולנסות את האצה לתקופה אז קניתי אותה. זה בא בקופסא בצורה של חתיכות פריכות כאלו ולפי מה שהבנתי אפשר לערבב את זה עם אוכל או משקה
 
למעלה