מה יחסכם לברית מילה?

Lord of Spells

New member
מה יחסכם לברית מילה?

אני יודע שיש פורום לברית מילה, אבל רציתי לשמוע את דעת אלה שמתנגדים להתעללות בבעלי חיים. האם אתם מתנגדים לברית מילה, או שלדעתכם המנהג הזה הוא בסדר גמור? או שהוא גרוע לדעתכם אבל מה לעשו תזה מנהג? או שאוליי לא ממש מזיז לכם? שוב-כל אחד את דעתו הפרטית ולשא ידבר בשם האוכלוסיה בפורום אלא רק בשם עצמו... אני מעדיף שתוסיפו נימוק לדעה שלכם... תודה מראש.

vegi force 1980

New member
טוב אז ככה

אני בעיקרון אתאיסט אז ברית מילה בני לא יעבור מה שהוא כן יעבור זה ניתוח כירורגי בהרדמה מקומית בבית חולים להרסת הערלה ורק מטעמיי הגיינה

Lord of Spells

New member
אתה מודע לכך

שזה שקר והיתרונות לעומת החסרונות במילה הם אפסיים. בנך יהנה פחות מסקס, הרבה פחות. לבנך יהיו סיכויים גדולים יותר לדלקות השתן(בגיל מבוגר יותר). באופן עקרוני זה משאיר טראומה. באופן מעשי זה לא. יתרונות- אממ...שניה...אה כן, הסיכויי לחלות בסרטן הפין ייפחת בקצת...סרטן זה שכיח מאוד, יותר ממה שאתה מדמיין וההבלים בין הסיכויים לסרטן הזה םא הוא נימול או לא הם אפסיים. מה גם זה לא בטוח שזה משפיע בכלל. אז הא םאתה עדיין רוצה שיעשו ניתוח לבינך מטעמים הגיינים? כנס לפורום ברית מילה בעד או נגד בשביל מידע.

vegi force 1980

New member
תקשיב טוב

אני יודע טוב מאוד הכל על ברית מילה וזה לא הבן שלי שיהנה יותר בסקס אלא מי שתהיה איתו בשנים שגרתי באמריקה,צרפת,ספרד היו לי הרבה חברים שלא עברו ברית מילה הרבה פעמים היו להם דלקות בגלל הצטברות שתן בקפלים של הערלה ועוד משהו אם אתה כל כך רוצה שיבואו אנשים לפורום ברית מילה בעד ונגד אתה יכול פשוט לבקש ומי שזה נוגע לו יילך תחשוב רק על הבן שלך שלא תעשה לו ברית מילה וכל העולם יצחק עליו ויחרים אותו..בעיקר בשנות הילדות/שנות העשרה...... אם עד שיהיה לי בן זה יהיה מקובל לא להסיר את הערלה אני אשקול את זה שוב......אולי....

הקשיבו למישהוא שיודעה

עברתי ברית בגיל 16, בגלל שברוסיה אין איפה לעשות וכשעליתי ההורים שלי השעירו לי את הבחירה, הם אמרו לי שכשאני ארצה לעשות, שאני עעשה. האמת שעשיתי מטעמי דת, והסקס באמת יותר טוב בלי ברית (הרבה, הרבה יותר) אבל יש גם סיבות רפואיות, במדינה חמה כמו בישראל עם (במיוחד בקיץ) אתה לא מתקלח יותר מ3 ימים זה מזדהם ויש סיכון לדלקת (משהוא שאתה ממש, ממש לא רוצה) תאמינו לי יותר טוב עם ברית-מילה.

enbalush

New member
אני שמעתי מבחור שעבר בגיל מאוחר

והוא נהנה אחרי וטען שהמקום יותר רגיש. גם אני הייתי בוחרת בהרדמה ע"י רופא מומחה! יש תינוקות שצורחים כ"כ חזק מזה... שזה שובר את הלב!

אני מניחה שאני קטנונית אבל

אמורים לכתוב "הליך כירורגי" או "ניתוח" במקום "ניתוח כירורגי". הליך כירורגי = ניתוח לצורך ריפוי, ניתוח = כל פעם שאתה חותך בעל חיים בצורתו הטבעית (לא קציצה מבשר טחון
). אני מקווה שתבינו (את הקטנוניות, כמובן)
. נטע התרנגולת

lilithmm

New member
אפשר להשתמש בזה לבשר

ללא התעללות בבע"ח :)) בירצי : אני עדיין לא גיבשתי דיעה, למרות שלפי דעתי ברית מילה ללא הרדמה זה ממש נורא, אבל יש הרבה גברים נוצרים שעושים ברית מילה מטעמים אסטטיים ובריאותיים. אז בשום אופן ללא הרדמה מקומית! אני גם חושבת שצריך להתחשב בילד שאולי לא ירגיש טוב להיות שונה!

Eclipsed 0

New member
ובכן...

אין לי התנגדות לכך שאנשים יעשו ברית מילה לילדיהם. אך אם היו לי ילדים, לא הייתי עושה זאת. זה נראה לי מיותר מאוד. במידה והייתי מאמינה, לא הייתי צריכה להוריד חלק מהבן שלי כדי להוכיח זאת. (כמובן - אם כשיתבגר יותר ויחליט שהוא כן רוצה - לא תהיה לי שום התנגדות. אני בספק, אם זה יקרה.)

shanty.G

New member
לכל משתתפי הדיון על המילה

אהמ, לא רציתי להיות מכשפה, אבל הנה זה מגיע: אנא מכם, קחו את הדיון לפורום המתאים. נתתי לעניין צ´אנס אבל הכיוון הוא חד משמעי ואין כל סיבה לא לנהל את מה שמאוד לא רלוונטי לפורום הנוכחי בפורום ה מתאים : ברית מילה בעד ונגד.

למעלה