מה יכול להקל על...

פי3ית

New member
מה יכול להקל על...

תחושת חנק בגרון? בעלי סובל נורא מתחושה של חנק זה מקשה עליו מאוד, קשה לו לבלוע ולנשום בקלות, זה מאוד מציק וגורם לו להשתעל כאילו שהשעול יגרום להקלה. זה מקשה עליו גם בשינה, הוא מתעורר המון בקושי ישן בגלל ההרגשה הזו של מחנק בלתי פוסק. הוא מנסה לאכול גלידות, אך זה אינו מקל עליו. זה חלק מתופעות הלוואי אחרי ההקרנות האם יש משהו לא קונבנצויונלי שיכול להקל. אם מישהו/י מכיר תתופעות האלה ויכול לתת עיצה שתעזור, אודה לו/ה מאוד. שיהיה לכולם סוף שבוע רגוע

בקשר להרגשת חנק

היי גם לאבא שלי יש את ההרגשה המציקה הזאת של החנק איפה המחלה אצל בעלך? אצל בעלי זה בריאה לכן הרופאים אומרים שזה מהמחלה אצלו זה גם לווה בכך שאחד ממיתרי הקול השתתק וכרגע כמעט ואין לו קול. הרגשת החנק הפריעה לו מאוד והוא הרגיש שהוא לא יכול לאכול דברים מלוחים. הלכנו להתייעצות שניה בהדסה והוא אמר שזה מהמחלה והדבר היחיד שאפשר לעשות זה להקל על זה עם מאכלים מסוימים למשל לשתות כל יום כוס גזר עם הראש למעלה להמנע ממאכלי חלב מרובים כי הם יוצרים ליחה שמצטברת הגרון גם אבא שלי קם בלילה וכמעט נחנק ואין לו אוויר הוא גם קיבל עכשיו לאחר אישור מקופת חולים חמצן הביתה וזה גם עוזר ודבר נוסף שהמליצו בהדסה ובאמת עוזר לו זה בכל פעם שיש לו התקפה של שיעול או מחנק אנחנו עושים לו אנילציה עם וינטולין זה פותח את הנשימה ומקל ועוזר להוציא את הליחה שהצטברה ונותן לו תחושת הקלה אני מקווה שעזרתי קצת... ליטל
ה

למעלה