מה יכול להרוס את כל הרושם הראשוני?

מה יכול להרוס את כל הרושם הראשוני?

נגיד ואת-או אתה יוצאים לפגישה ראשונה עם מישהו/מישהי יצא לכם לפלרטט פה ושם,יש משיכה,הדיבורים בינכם זורמים.. אבל יש את הדבר הקטן הזה שיציק לכם במהלך הפגישה ופשוט לא תוכלו לצאת איתו שוב.. מכירים? אצלי זה ככה: 1.עונה ומנהל שיחה ארוכה בפלאפון או הגרוע מכל-מתקשר! 2.ינסה לחרמן אותך ולהגיע רחוק בפגישה הראשונה-לברוח!חברוח!לברוח! 3.אוזניים גדולות ובולטות..לא עומדת בזה.. 4.חסכנות/קמצנות/הזמנת מים מהברז /טיפ של 3 ש"ח

Shablula 88

New member
אז ככה...

1.קמצן 2.משעמם
אין נושאי שיחה 3.מתנשא 4.מסתכל לכל עבר 5.חוסר פירגון מטורף זהו נראה לי
יש עוד כמה, אבל לא עולה לי כרגע......

yardenj

New member
לא קשה להרוס רושם,ראשוני שניוני

או קבוע,מה שהורג אותי וגורם לי להתחפף- 1.קרירות. 2.התנשאות. 3.מראה חיצוני לא טוב. 4.טימטום.

pain is MY love

New member
רושם ראשוני?

מספיק שיגיד משפט אחד טיפשי וילדותי וכל הרושם הראשוני נהרס כי סך הכל אני לא יכולה לדעת אם זאת הייתה יציאה חד פעמית או שזה האופי הדפוק שלו באמת... ואני שופטת אנשים נורא מהר אז אם הוא בא ביציאה מטומטמת הכל הלך....

Cobe1982

New member
מזל שדקלה לא כזו...

כי אני נוטה לפלוט דברים ממש ממש מטומטמים בתכיפות גבוהה להחריד.. זה לא באמת קטע באופי, זה סתם חוסר טקט.. זהו.

HyPeR SoNiC

New member
ממממ.... רושם ראשוני.....

מה יכול להרוס אותו.... 1. מראה חיצוני שהוא לא לטעמי... זה הדבר הראשון שאני רואה אצלה... 2. רק עונה על שאלות ולא יוזמת שיחות. 3. אדישות, קרירות, וכד'... 4. לחוצה, מסתכלת כל הזמן בשעון, מתנהגת כאילו היא ממהרת לאנשהו... 5. מדברת כל שניה בפלאפון. הרשימה עוד ארוכה, אבל אלה 5 מהדברים שהכי הורסים לדעתי...

Cobe1982

New member
פקצה...

רואים את זה ישר, וזה מוציא את כל החשק- סגנון לבוש, דיבור, התייחסות, גישה, נושאי שיחה, סתימות-על, וכאלה.. אני גם לא אוהב מעשנות, ויש משהו שאני ממש ממש ממש שונא- כשמישהי שואלת ככה פתאום: "תגיד, איזה מזל אתה?" ארר.. כמובן שמראה חיצוני קובע, ו... זהו.

Stripperella

New member
אמממ.....

טוב אז.... סנוביות מבט רע בעיניים שתלטנות קר רוח ודיכאוני ואממ לא עולה לי עוד.....

זכוכיות

New member
לא בהכרח בדייטים

(כי אני לא יוצאת לכאלה) אבל אנשים בכלל... כאלה שזורקים הערות ציניות/ מסתלבטות/ אוטומות על אנשים שבסך הכל עברו באיזור, לא מסוגלת לסבול את זה, ברגע שלוחשים לי איזו הערה כזו אני אוטומטית לא רוצה אותם בסביבה שלי.

למעלה