מה יכול לעזור להורדת ה-

iditush11

New member
אהה אוקיי טוב לדעת

וכמו שמוזה כתבה כאן, יש בטאגליינס מלא קישורים על דרכים בטיפול בכולסטרול. חחח פשוט לא הכרתי את המושג המדעי.

ה מוזה

New member
כולסטרול

מוזמנת לקרוא במילון תרופות הסבתא עצות שעלו כאן בעבר מקווה שהן יועילו לבנך

רויהלה

New member
מוזה יקרתי

הייתי ממליצה להוסיף למילון... 1. לשתות כל לילה לפני שינה חצי כוסית יין אדום. 2. לקחת שן שום כל בוקר על קיבה ריקה. המון בריאות

ה מוזה

New member
ין אדום ../images/Emo48.gif

טיפ חשוב, גם קראתי קצת על ענבים ומסתבר ש "ענבים אדומים, מכילים חומרים טבעיים, הנקראים ביופלבונואידים, שהם בעלי תכונות מיוחדות. כך למשל, בקליפת הענבים נמצא ביופלבונואיד קוורצטין, המסוגל לאזן את רמת הכולסטרול בדם, לשפר את זרימת הדם ואף לסייע במניעת מחלות לב. " מעניין אם אפשר במקום יין אדום פשוט לאכול ענבים אדומים בעבור אותה מטרה של הורדת כולסטרול אוסיף את העצות למילון המונחים

גורמים תזונתיים שעשויים לסייע

להורדת כולסטרול רע: העשרת הפריט בשמן זית או קנולה בכבישה קרה, שילוב דגים(סלמון, הרינג, הליבוט, טונה) בתפריט השבועי. להתמיד בפעילות גופנית (עדיפות לאירובי) עוזר מאוד!

meravsabag

New member
לאבא שלי היה את זה

והוא קיבל מזה התקף לב מאחר וזה היה גבוה מאוד ואז הוא נשלח לדיאטנית על מנת להוריד זאת והיא אילצה אותו לאכול המון ירקות ירוקים ושום חי מאחר ולא אהב וכמו כן להפחית בפחמימות ולשמור על תזונה נכונה. וזה עזר והיום במקום 300 יש לו 57 נדמה לי.

למעלה