מה יכול לעזור לי

דחיינית

New member
מה יכול לעזור לי

אני מחלימה מניתוח להסרת שדיים בגלל סרטן בשד ולפני טיפולי כימותרפיה. מה ברפואה הסינית יכול לעזור לי לעבור תקופה זו? תודה.

שלום

קודם כל אני שולח לך איחולי החלמה מהירה ומחזק אותך בתקופה המאוד לא פשוטה הזו... מה שנכון עבורך בהקשר של הרפואה הסינית הוא להתרכז בשני מישורים עיקריים, האחד הוא חיזוק החוסן הגופני לקראת טיפולי הכימוטרפיה, לנסות ולהגיע לשם חזקה ככל שניתן והשני והחשוב אפילו יותר, לטפל באספקט הריגשי, הכל כך חשוב במילחמה במחלות בכלל ובמחלת הסרטן בפרט? תשתדלי לאסוף סביבך אנשים אופטימיים ומחזקים, את השאר תשאירי לתקופה של אחרי המחלה. באם את מעוניינת לאתר מטפל/ת מתאימים, שלחי הודעה נוספת עם ציון איזור מגורייך ובקשי שיפנו אליך במסר פרטי. דברי עם מי שנראה לך מתאים ולכי עם תחושתך... תהיי בריאה ושבת שלום, אבי.

ינוקא1

New member
אישה כמוך , שעברה טיפול כמו שלך

וכיום היא הרבה שנים לאחר החלמה מליאה ומלמדת צ'י גונג - כדאי לראות : http://www.youtube.com/watch?v=TmLWvlUlcMU (אם היא נראית מוכרת , זאת ההיא מהסדרה "קישקשתא")

החלמה

היי דחיינית, גם אני כמו אבי חושבת שצריך לעבוד על כמה מישורים במקביל: לקבל עזרה מאנשים קרובים, לאסוף סביבך אנשים בעלי השקפה דומה לשלך על המצב, כמובן לעבוד גם במישור הגופני והרגשי- יש שנעזרים בפסיכולוגיה, יש שנעזרים בדמיון מודרך, ויש שעושים שילובים. בכל מקרה, בעניין הרפואה הסינית- אני חושבת שכדאי ללכת למטפל שיש לו ניסיון עם מצבים כמו שלך, שיוכל לעשות את האבחנה המדויקת ביותר ולתת לך את הטיפול הנכון ביותר. גם צ'י קונג- שינוקא הציע לך- יוכל לעזור לך, אם תמצאי שזה מתאים לך. יש אנשים שגם נעזרים בקבוצות תמיכה, יכול להיות שזה יעזור גם לך? גם הדיקור וגם צמחי המרפא יוכלו מאוד לתמוך בך לאורך הדרך, גם לאחר הניתוח וגם בתקופת הטיפולים שעוד מחכה לך. הרבה כוח, יעל

דחיינית

New member
תודות לכם

מקבלת את עצתכם ואפנה עוד לפני התחלת הטיפולים לקבל עזרה בחיזוק הגוף. לגבי התחום הנפשי - אני מכוסה היטב - יש סביבה תומכת ומחזקת ששואבת את הכוחות לחזק אותי מהאופטימיות שלי והחוזק שלי. אני משתמשת בכלים של דימיון מודרך וזהו כלי מצויין. היות ואני עצמי מנחה בדימיון מודרך, אז אני כותבת לעצמי הרפיות והדמיות מתאימות. אני אוספת מידע, כי הידע נותן לי כוח.

למעלה