מה יכין מבינים ברסק עגבניות (היום קוראים לזה רוטב עגבניות) שאחרים לא מבינים?

רוב הזמן נח

Well-known member
כבר היה לי שרשור בעבר שעשיתי השוואה בינם לבין רסק שהיה יותר זול.

אז עכשיו ניסיתי את הרסק של פרי ניר. ועדיין זה לא מתקרב לאיכות של הטעם הרענן של הרסק של יכין. ובכל החברות היום הם שמים שם סוכר, אז זה לא העניין שמבדיל.

כאילו מדובר בעגבניות אחרות או תהליך הכנה אחר לגמרי שמשפיע על הטעם.
 

k-don

Well-known member
כבר היה לי שרשור בעבר שעשיתי השוואה בינם לבין רסק שהיה יותר זול.

אז עכשיו ניסיתי את הרסק של פרי ניר. ועדיין זה לא מתקרב לאיכות של הטעם הרענן של הרסק של יכין. ובכל החברות היום הם שמים שם סוכר, אז זה לא העניין שמבדיל.

כאילו מדובר בעגבניות אחרות או תהליך הכנה אחר לגמרי שמשפיע על הטעם.
לגבי החתימה שלך - עמית סגל איננו עיתונאי , הוא שופר של ביבי
 
למעלה