מה יכין מבינים ברסק עגבניות (היום קוראים לזה רוטב עגבניות) שאחרים לא מבינים?

רוב הזמן נח

Well-known member
כבר היה לי שרשור בעבר שעשיתי השוואה בינם לבין רסק שהיה יותר זול.

אז עכשיו ניסיתי את הרסק של פרי ניר. ועדיין זה לא מתקרב לאיכות של הטעם הרענן של הרסק של יכין. ובכל החברות היום הם שמים שם סוכר, אז זה לא העניין שמבדיל.

כאילו מדובר בעגבניות אחרות או תהליך הכנה אחר לגמרי שמשפיע על הטעם.
 

k-don

Well-known member
כבר היה לי שרשור בעבר שעשיתי השוואה בינם לבין רסק שהיה יותר זול.

אז עכשיו ניסיתי את הרסק של פרי ניר. ועדיין זה לא מתקרב לאיכות של הטעם הרענן של הרסק של יכין. ובכל החברות היום הם שמים שם סוכר, אז זה לא העניין שמבדיל.

כאילו מדובר בעגבניות אחרות או תהליך הכנה אחר לגמרי שמשפיע על הטעם.
לגבי החתימה שלך - עמית סגל איננו עיתונאי , הוא שופר של ביבי
 

רוב הזמן נח

Well-known member
לאף אחד כאן לא יצא לקנות רסק עגבניות מחברות שונות ולשים לב שהרסק של יכין הוא בליגה אחרת לעומתם?
 

רוב הזמן נח

Well-known member
ממש תעלומה, אה?

אני רק לא בטוח אם הם היצרנים של המוצר או רק מיבאים אותו. כי אם הם מיבאים, אז זה בטח סוג העגבניות או תהליך ההכנה.

גם במיץ עגבניות שמתי לב להבדל משמעותי בין שתי חברות אחרות.
 

רוב הזמן נח

Well-known member
אף אחד לא יודע. ממש תעלומה אה?

יש גם את החברה הזאת עם השם באנגלית שהם גם טובים מאוד בתחום. אבל לא ראיתי שיש להם רסק עגבניות מהסוג שקוראים לו היום רוטב עגבניות.
יש להם רק רוטב עגבניות אמיתי מהסוג שאף פעם לא היה רסק עגבניות.

הבנתם?

|חיוךרחב|
 

רוב הזמן נח

Well-known member
החברה עם השם באנגלית: MUTTI

מגיע להם פרסומת בחינם.


אני קורא לזה מיץ עגבניות. אבל זה מחית עגבניות. אפשר לדלל את זה עם קצת מים ואז זה ממש מיץ וגם הטעם נשמר.
נראה לי שאפשר להשתמש בזה במקום הרסק עגבניות שהיום קוראים לו רוטב עגבניות.
אבל בזמנו כשקניתי את זה אז פשוט שתיתי את זה.

פעם אחת עשיתי טעות וקניתי מוצר מקביל של קרפור כי היה יותר זול. מסתבר שזה לא מוצר מקביל,
כי של MUTTI היה טעים מאוד ושל קרפור היה בטעם רע.
לפעמים יותר זול זה לא אותו הדבר כמו המוצר היותר יקר.


ואם מה שרשום שם נכון ולא מוסיפים שם סוכר, אז ליכין יש מה ללמוד מהם.
 
נערך לאחרונה ב:
למעלה