רוב הזמן נח
Well-known member
כבר היה לי שרשור בעבר שעשיתי השוואה בינם לבין רסק שהיה יותר זול.
אז עכשיו ניסיתי את הרסק של פרי ניר. ועדיין זה לא מתקרב לאיכות של הטעם הרענן של הרסק של יכין. ובכל החברות היום הם שמים שם סוכר, אז זה לא העניין שמבדיל.
כאילו מדובר בעגבניות אחרות או תהליך הכנה אחר לגמרי שמשפיע על הטעם.
אז עכשיו ניסיתי את הרסק של פרי ניר. ועדיין זה לא מתקרב לאיכות של הטעם הרענן של הרסק של יכין. ובכל החברות היום הם שמים שם סוכר, אז זה לא העניין שמבדיל.
כאילו מדובר בעגבניות אחרות או תהליך הכנה אחר לגמרי שמשפיע על הטעם.