מה יסייע לי לצאת מהבור השחור?

מה יסייע לי לצאת מהבור השחור?

יש הרבה שאלות ולא יודע מאיפה להתחיל בעיקר מבור שחור של עצב דיכאון חוסר אנרגיה חרדה האם טיפול משלים נכון לי? באיזה תחום כדאי לי לקבלו? במה עליי להתמקד כעת לכוחות? והנושא של אהבת העצמי האם קשור לחסימה בזוגיות? כפיר [לייב יצחק כך נקראתי בהיותי תינוק בברית למרות ששמי בת.ז. הוא כפיר] בן ריטה [שנקראה בתורה רבקה בהיותה תינוקת] 25.07.1981 כג תמוז תשמ"א

חיכיתי שהילה תענה...ועדיין אשמח אם תתייחס

באמת שאתה נמצא קרוב לקרקעית כעת ומשם נדמה שאין מוצא... להפך, כעת לאחר התנקות שעברת. הכיוון הוא רק עליה, מה שחסר בתבנית חייך הוא התבנית... מסגרת שמתוכה תוכל לחרוג למקומות נוספים אך בכדי לפרוץ יש צורך במשהו ממנו פורצים.. מבנה של עשיה וקימה והליכה..שיש בו סדר, טיפול אנרגטי הייתי ממליצה עלדיקור בשילוב עם הילינג או שיאצו. דרוש איזון הורמונלי, ודרוש חיזוק, בנוגע לאהבה תרפה וזה יבוא עם השאר אני ממליצה לחזק את ההגנה באמצעות..קמע של חמסה או אחר...ולשמור על הנשימה...אתה לא נושם טוב לאחרונה נתקלתי בשיטת בוטיקו..שזה מעניין גם, אולי בנוסף...

Shmuelr013

New member
אתה צריך לזכור יותר ויותר שאתה שליח של נשמתך.

שהחיים בעולם הזה שאתה כל כך שוקע בתוכם, הם הבל הבלים כפי שאמר קוהלת החכם. המטרה האמיתית שלך בחיים אלו, היא להיזכר מי אתה באמת, שאתה נשמה של אור ושתפקידך הוא להתחבר את האמת הזו בכל לבבך ובכל מאודך. המחשבות שלך, הם הדבר העיקרי שמונע ממך להכיר מי אתה באמת. אתה כל כך עסוק במחשבות על עצמך ועל הצרות שלך, עד כי אתה יוצר סביבך קירות אטומים של מחשבות שליליות ובתוך הבור הזה אתה כולא את עצמך לדעת. אתה צריך להתרכז יותר ויותר במהות האמיתית שלך שאינה כלואה, אלא חופשית לחלוטין. ונמצאת מעבר לענני החשכה בהם אתה מכוסה. ככל שתלמד לפתוח את הלב שלך ולהיות מסוגל לתת מעצמך בתוך הזוגיות ובחיים בכלל, כן תמצא את האור הבוקע מתוכך ואת האהבה הרבה שיש לך להעניק. במהותך אתה מקור של אור. במהותך אתה מקור של אהבה. זו לא מליצה זו האמת. אתה צריך רק לגלות אותה. כי בזה תלויים חייך. היי ברוך. שמואל רונן, תקשור קארמטי תהליכי בדרך לב. יעוץ, טיפול וריפוי, בתהליכים קוגניטיבים ואי קוגניטיבים. [email protected]

קיפי יקר

הקושי המרכזי הוא מול הסביבה. אתה רגיש מאד ופגיעותך גדולה. וזאת מתוך המיוחדות שלך ושונותך - שהיא מתנה. העניין הוא שאתה לא רואה את זה כך. עלייך להבין שאתה מיוחד מאד ומדהים, ורגישותך שהיא גם מתנה מקשה עלייך אבל זה יהיה בסדר, אם תלמד את עצמך להתמודד עם זה. הקושי מול הסביבה יוצר סגירות. מתוך פחד לבחור לא נכון אז אתה לא ממש בוחר - לא בזוגיות (לא ממש מעז) ולא בכל תחום אחר. אני דווקא ממליצה על ריפוי בתחום בו יש גם שיחה והתבוננות (מודעות). זה יעזור לך לפתוח וגם לפרוק. עבודה עם תרפיסט שנעזר בכלים אלטרנטיביים, או פסיכולוג שמשלב כלים בהרוח תהיה טובה. אל ייאוש - אתה תלמד וזה ישתנה!

למעלה