מה יעלה ?

astrid geile

New member
מה יעלה ?

איזה שרותים/נכסי מיטלטלין/מוצרים/רכוש וסחורות הם כאלה שההיצעים שלהם יתמעטו עם השנים, והביקושים להם רק יעלו עלייה משמעותית עם השנים (נאמר עליה ממוצעת של 80% לשנה) ?

זה כמו לשאול...

האם הדולר יעלה או ירד בחודש הקרוב? כדאי לקנות דולרים??? בכל מקרה, תעדכן אותנו לגבי הממצאים...גם אנחנו נשמח לגלות קצת דברים מהעתיד...

astrid geile

New member
יש עוד דברים שאפשר לחשוב עליהם?

אני חשבתי על מוצרי צריכה הכי בסיסיים כתשובה כמו למשל מי שתייה, נפט לייצור דלק, חיטה לייצור לחם שעוברת לייצור דלק, אבל יש לי הרגשה שיש עוד דברים אפילו יותר חיוניים ששכחתי ושצפוי שהם יתכלו ויוגברו הביקושים אליהם בעקבות התמעטותם.

roeeya

New member
זה פורום איביי לא פורום מסחר בסחורות

מה זה קשור אם אפשר לשאול?

evilihi

New member
אחלה שיטה לפרסומת סמויה

ראיתי את זה בעוד פורומים

astrid geile

New member
אולי תואילי להפסיק כבר עם הוצאת הדיבה הזאת?

הגב' evilihi, אולי כדאי שתפסיקי עם ההוצאת דיבה הזאת בבקשה? כתבתי את השאלה בפורומים נוספים כדי לקבל עוד תשובות ולהצליב בין כולן בסך הכל. אז אנא ממך, לפני שאת מעלה חשדות על פרסומת (כלל לא ברור פרסומת למה כך שגם ההערה שלך לא הגיונית) ומתחילה להציף את אותה הערה פוגענית ומטרידה בכל דיון שאני מעורבת בו, כדאי שתשפטי קודם את עצמך בחשדות ואל תחשדי באחרים.

astrid geile

New member
מסתבר שפרנויה היא מחלה מידבקת

על אף פי שהסובלים ממנה אינם מבינים מדוע מחשבות השווא שלהם אינן הגיוניות כמו לדוגמא 2 הפרנואידים אינן מסוגלות להסביר את עצמן (למשל נשאלה פרסומת למה ועל פי והן רואות שאין להן תשובה בכל זאת הן ממשיכות בשלהן. ככל הנראה גברים נדבקים מהר מפרנויות

evilihi

New member
צודקת.;

אל תשכחי להעביר לי את המייל של הפייפאל שלך - שאני אעביר לך את הרווחים שאני עושה...

evilihi

New member
שים לב רועיקי,

קודם כל "המפרסם הסמוי" רצה שנעשה בשבילו את העבודה...עכשיו הוא מתחיל לדבר לא יפה... שנמשיך לעזור פה לכזה דבר?

astrid geile

New member
את בטח ממש עזרת

בנוסף לפרנויה את גם מניפולטיבית שמנסה להתחזות כמי שעזרה לי שעה שלא עזרת לי אלא רק הוצאת את דיבתך רעה עלי. צורה לך.

astrid geile

New member
evilihi חצוף

evilihi אדוני, אני מציעה לך שתפסיק כבר להגיב לי ותפסיק להציק לי כי אחרת אפנה להנהלת הפורומים שתחסום אותך. חצוף ושקרן ונוכל. זה מה שאתה. ואתה מתחזה לאישה.

roeeya

New member
אני מבקש לא לקרוא לי רועיקי

רק לאמא מותר
ואני עדיין לא מבין מה מטרת השאלות שלו... ד"א, חשבתי על זה, זה רעיון לא רע לעשות כסף אם נוכל לנחש אילו דברים יעלו ב 80% בביקושים שלהם עוד כמה שנים. אני גם חושב שאם נצליח לנחש אילו מניות יעלו רק, ואני חוזר, רק ב 50% נוכל לעשות קצת כסף. כמו כן, אם נוכל גם למצוא שיטה בטוחה לדעת איפה מוצאים נפט זה יכול להרוויח לנו קצת דמי כיס. מישהו יודע כמה עולה לשלוח חבית נפט בדואר? זה נכנס במעטפה? צריך לעטוף בפצפצים? איפה מנהל הפורום שצריך אותו???

evilihi

New member
אתה יודע מה?

בוא נחזור בזמן! פעם נפט עלה דולר...או פחות... יש לך את מכונת הזמן הזאתי שקנית באיביי? יאללה תמלא דלק... ניקח איתנו גם את כונדי, שתעזור לנו לסחוב.... קיבלתי את בקשתך - מעכשיו רק רועיקוש!

roeeya

New member
צחוק צחוק אבל ראיתי

כבר "מכונה לקריאת מחשבות" שנמכרה ב 700 ומשהו דולר. הייתה מורכבת מנייר כסף שעוטף את הראש וכמה חוטי חשמל מחוברים לשלט של טלויזיה ולמה הוא קרא לי חולה נפש?

evilihi

New member
../images/Emo6.gif

כן מוכר לי הדבר הזה...ומה עם המכירה של גיטרה דמיונית? וחבר דמיוני? חולה נפש? הוא כנראה דיבר על עצמו..או עצמה... ממני עשו גם זכר וגם נקבה...מה אני אגיד...

evilihi

New member
או וגם

הדבר הזה טוען שאני מתחזה לאישה...בניגוד אליו, שהוא עוד לא החליט איזה מין הוא (יש אקט רפואי שיכול לעזור במקרים כאלה נדמה לי)...

roeeya

New member
לא צריך להתרגש...

יש גם כאלה אני מאוד אוהב את כל השרשורים ההזויים האלה, זה מה שכיף בתפוז

למעלה