מה יעשו לדמיאניוק באוקראינה?

מה יעשו לדמיאניוק באוקראינה?

ישראל שלחה אותו לארה"ב ששולחת אותו לאוקראינה, ומה שלא יעשו לו שם, לא מתקרב למה שהוא עצמו עשה בשואה ליהודים.

כבר כתבתי פעם שהאוקרינים

יקבלו אותו בנשיקות וחיבוקים, כי האוקרינים הם שונאי ישראל הגדולים ביותר לא היה מחנה ריכוז אצל הנאצים בו לא שרתו אוקרינים נאמנה את הנאצים. דמניוק לא במקרה הגיע לבירקנאו כמוהו היו מאות ואלפים מבני עמו. גם היום הם לא ממש חזרו בתשובה.

deebeebee

New member
בלי לפקפק באמינות בית המשפט שלנו

איך קורה שכאן יצא זכאי ושם יצא אשם?

הביאו מסמך מרוסיה

לפיו כאילו איבן האיום הוצא להורג שם. זה נתן לו ספק אם הוא באמת איבן האיום. זה היה פטנט משפטי. כי היה ברור שגם אם הוא לא אותו איבן איום המסוים, אין ספק שהיה אחד האוקרינים שעינו ורצחו יהודים. אחד הבעיות במשפט שבית המשפט דן רק במה שכתוב בכתב האישום ולא מתיחס לכל האמת שמתברר בזמן המשפט. את זה ניצלו התובעים האנטישמיים במשפטי הרוצחים הפשיסטים בהונגריה אחרי המלחמה. הם האשימו את הנאשמים במה שלא עשו, במקום להאשים אותם במה שעשו וכך הם יצאו זכאיים.

shilansk

New member
עוד על האוקראינים

אני מרגישה שלהגיב כאן זו הזדמנות "להיפרע" מהאוקראינים על אכזריותם כלפי יהודים בזמן השואה. סבתי נולדה בעיר זלוצו'ב שבמזרח גליציה, כיום אוקראינה. עד לפרוץ המלחמה קיימו האוקראינים יחסי שכנות סבירים עם היהודים, למעט אפיזודות כאלה או אחרות המחוירות למול התקופה האפילה בהסטוריה האנושית. בחסות כניסת הגרמנים אל העיר הוציאו האוקראינים בכוח ובאכזריות אל הרחובות את היהודים שהיו עד היום הקודם השכנים, החברים, עמיתים לספסל הלימודים - סייעו בזיהוי היהודים, לא איפשרו לברוח והשתתפו באופן אקטיבי ויזום ברציחה המאורגנת של אלפי יהודים תוך יומיים. וזו היתה רק ההתחלה. ההמשך גלוי וידוע.אשה אוקראינית שהיתה נשואה ליהודי - מסרה אף אותו לידי הגרמנים. אכזריותם לא ידעה גבולות. איש מהם לא בא על עונשו! אז גם לי אין ספק שדמיאניוק לא ישלם כל מחיר על ההסגרה לארצו צמאת הדמים.

מי קרא את שואה שלנו מאת א גוטפרוינד

נמסר שם (וזו אמת) על עונשים מגוחכים שקיבלו פושעים נאצים שנשפטו בגרמניה - מחמש שנים עד מאסר עולם שברוב רובם של המקרים הם שוחררו אחרי 4 או חמש שנים. אוי לאותה בושה של "גרמניה האחרת"

inbar20inbar

New member
אני חושבת שצריך לתת לו למות בשקט!

דעתי כניראה שונה משל כולם... אני פשוט לא חושבת שיש עונש מתאים! אני לא חושבת שהוא צלול ובריא בנפשו, העונש מוות שלו כבר יינתן מלמעלה וזה לא יהיה בעוד הרבה זמן...

deebeebee

New member
אני לא מסכימה איתך

אסור לאיש כזה "לתת למות בשקט". כתוב 'צדק צדק תרדוף' ולתת לו למות בשקט הוא בדיוק ההיפך מצדק.

SARAH B

New member
סליחה אבל

אני חושבת למות בשקט לא מגיע לו, מגיע לא למות בעינויים אפילו ברגעיו האחרונים וכמה שהיתענה יותר ויותר

למעלה