מה יקרה אם אני אשתה קולה???

starit

New member
מה יקרה אם אני אשתה קולה???

אני יודעת שאסור גזים, אז אם אני אשתה ויוציא את הגזים????? אני רוצה קולה!!!!!!!!!

רוייקו

New member
כדאי להמנע משתיית משקאות מוגזים

לטענת המנתחים, במשקאות מוגזים קיים פחמן דו חמצני, שכאשר הוא בא במגע עם חומצות בקיבה, הוא מנפח אותה בבת אחת והאפקט הזה עלול להגדיל את הפאוצ` או אפילו להזיז את החבק (טבעת) ממקומו. במיקרה של SRVG, האפקט השלילי של שתיית משקאות מוגזים עלול לפתוח את שורת הסיכות.

רוייקו

New member
לא. עדיין ישאר הפחמן הזה. שתי

משקאות שאין בהם גזים ... את יכולה לנסות ולראות מה קורה כשאת שותה גזים.. הגזים מנפחים מאוד את הפאוצ` (החלק העליון של הקיבה) נסי להמנע

starit

New member
ניסיתי אבל לא ראיתי שהתנפח לי משהו

טוב אבל אני לא אשתה קולה למרות שזה אחד הדברים שהכי מפריע לי שאני לא יכולה

רוייקו

New member
אני לא ממש הבנתי את העניין הזה של

הגזים. הרי גם אוכל יוצר לחץ על הקיבה. יתכן שקצת גזוז יכול להרחיב את הפאוצ` עד כדי הרס או חבלה ? אני חושב שאפשר להפריך את הטענה הזו, אבל למרות זאת כדאי בכל זאת להמנע..

ארינה

New member
היי רוייקו היקר

גם כשאין חבקים-טבעות-קיצורים-מעקפים וכל התערבות כירורגית אחרת עדיין משקה מוגז מנפח את הקיבה! נכון שכשיש ניתוח אז זה יותר גרוע כי זה מתחיל לכאוב. פשוט להימנע מקולה או מכל דבר מוגז. חוץ מזה למה לא ממציאים קולה בלי גזים? הנה הצעת ייעול. מה שלומך חוץ מזה לא שמעתי את קולך שנים רבות רבות. keep on tauch darling מקווה לא עשיתי פדיחות וטעיתי. חפיף שיהיה לך אחלה של לילה או בוקר בעצם אצלי כבר רבע לחמש בבוקר!!! נשיקות ארינה

רוייקו

New member
תודה רבה, יקירתי... את יכולה להמשיך

ולהחניף לי כמה שאת רוצה ... :) אגב, האדון קורא את הפורומים שאני משתתף בהם מביתו. כל עוד הכל וירטואלי הוא לא בא בטענות. ;-) הצלי הכל בסטר. סי יו לייטר

ארינה

New member
שמחתי לשמוע אותך יקירי

ווי וויל טוק לייטר...... ביי ביי

רוייקו

New member
דונט קול אס, ווי קול יו ;-)

סתם סתםםםםם אני פשוט במירדף אחרי הזמן... כניראה אקבל תפקיד רציני יותר בנושא שאני עובד בו כרגע. אני בוחן כמה תפקידים. זה גוזל ממני זמן וגם מותח אותי רצחחחחחח אני תמיד אומר במצבים כאלה: נדבר מאוחר יותר... או.. מחר יותר. :)

ארינה

New member
הרי אתה יודע שאני יכולה לחסוך לך

הרבה מתחים, כי אני יכולה להגיד לך את התשובה מה יקרה. שכחת את זה? שכחת שאני בתחום הטארוט ואני יכולה להגיד לך מה יהיה??? אבל בהצלחה יקירי....

רוייקו

New member
לא טארות ולא כדור בדולח לחזוי העתיד

מתרחק מאלה. מקווה שילך לי...

ארינה

New member
אני גם מקווה אבל תמיד טוב להיות

מוכן..... בכל אופן אם תתחרט אני כאן.....

RomiVais

New member
בהצלחה!!

במה שזה לא יהיה... :) אף פעם לא מזיק איחול הצלחה!!!

למעלה