soniCBoom2
New member
מה יקרה אם אשפוך קרמל על בננה?
בדיוק ככה.
בדר"כ אני שופך קרמל רותח (משמנת, סירופ תירס וכו') ישר על שוקולד חלב, פתאום עלתה לי מחשבה לשפוך את זה על בננה מעוכה.
הקרמל הרותח יהיה חזק מספיק כדי לפרק את הבננה? החומציות של הבננה תפרק את הקרמל? או שפשוט אקבל קרמל עם גושי בננה בפנים?
תודה
בדיוק ככה.
בדר"כ אני שופך קרמל רותח (משמנת, סירופ תירס וכו') ישר על שוקולד חלב, פתאום עלתה לי מחשבה לשפוך את זה על בננה מעוכה.
הקרמל הרותח יהיה חזק מספיק כדי לפרק את הבננה? החומציות של הבננה תפרק את הקרמל? או שפשוט אקבל קרמל עם גושי בננה בפנים?
תודה