מה יקרה אם

Nofale

New member
כאילו

עם אכלת את זה סתם ככה בלי כלום נראה לי

MaYa 181

New member
וואלה?

חייב לעשות משהו. זה משנה איך צורכים את החשיש לגוף ?

MaYa 181

New member
נו יאללה בואו נשמע

עוד דעות. אנשיםםםם WAKE UPPP יש איזה קרוע שניסה לאכול בוף ככה סתם ?

וירוסוס

New member
לא יקרה כלום, סתם תבזבז בוף.

צריך חום יותר גבוה ממה שהכיבה שלך יכולה לספק כדי שה THC יתחיל "לפעול" :)

^NB^

New member
THC משתחרר בחום

אני אף פעם לא ניסיתי לקחת ביס מבוף למרות הפיתוי וכמו הכותרת, THC משתחרר בחום, אז לאכול אותו ככה לא נראה לי יעשה משהו תנסי לשים אותו בתוך כוס קפה, תה, חלב חם ואז לשתות את זה ניסיתי זה סבבה

Nofale

New member
מה ? יענו סתם ככה ?!

לא צריך לחמם את החשיש או לעשות תהליך מיוחד אני יודע מה.. פשוט לחתוך גוש , לפורר , ולשים באיזה שוקו חם ?!

^NB^

New member
כן

הוא מתחמם מהמים החמים ומשחרר את החומר הפעיל

popo06

New member
לא קשור בכלל...

אבל ידעתם שכול התמונות באתר של הרשות למלחמה בסמים נלקחו(כנראה גם בלי הסכמתם)(אבל זה רק השערה!) מהאתר של ארוויד אתר הסמים הטוב בעולם!

MaYa 181

New member
איזה קטע

אם ככה מזל שלא ניסיתי,סתם היה מתבזבז. אבל אני אנסה עם תההה...נשמע בןןן זונה

522 אוקטן

New member
אישית אני יודע על מישהו שגם כותב

כאן בפורום,שפעם בטעות אכל בוף סיגריה.(חתך מרוקני עם השיניים,או משהו דומה) אם הוא ירצה הוא ירחיב. ממה שהוא סיפר,הוא הקיא בטירוף והיה לו טעם נורא ותחושה מגעילה של סטלה יותר מידי חזקה.

ברדוג

New member
אפשרי לאכול בוף...

זה פשוט לא טעים... מנסיון, כשהייתי חולה ולא יכולתי לסחוב אכלתי בוף... חוצמזה ששמונה שעות ניסיתי להוציא ת'גועל מהשיניים... הייתה אחלה סאטלה... זו פשוט סאטלה שונה...מהבטן... בתאבון!!!

MaYa 181

New member
נו תחליטו

איזה קרועים. שווה או לא?? או שבאמת כמו שאחד אמר -זה משפיע רק ע"י תהליך חימום ?

ברדוג

New member
ברור ששווה! הוראות....

יש המון דרכים לאכול גראס או חשיש, או כמו שאני קורא לזה, "לאכול כאפה"... אבל יש כמה דברים שחשוב לדעת לפני שמתחילים. קודם כל, סאטלה מהבטן היא סאטלה שונה, בגלל זה חשוב לאכול קצת לפני ולא על בטן ריקה. (גם לא על בטן מלאה כי הסאטלה תהיה חלשה...) חשוב לדעת שכשאוכלים סמים, ההשפעה מגיעה כעבור זמן מה ולא בבומבה כמו שבד"כ סטלנים אוהבים. צריך להזהר לא לאכול יותר מעוגייה אחת או הכי הרבה שתיים (לעמידים מביניינו) כדי להמנע ממצב של סאטלה חזקה מדי. שיא הסאטלה באכילה הוא בערך כעבור שעתיים אז תהייו קצת סבלניים, זה ישתלם.... במידה ואכלת סרט רע, שב בשקט, שתה מים ותאכל חתיכת שוקולד, הכל יהיה בסדר... אבל לפני הכל צריך להכין, אז הנה קישור למתכון שמצאתי ואני בטוח שאם תחפשו תמצאו עוד הרבה..http://www20.brinkster.com/xtreem/aspcodeforum/ShowMessage.asp?id=434&Fnumber=7&SunId=433. בתאבון!!

popo06

New member
אים בא לך סטלה מהבטן של חשיש

כך בוף 2 סגריות זרוק בקפה רותח ככה כ 2 דקות תערבב ו בתאבון

למעלה