מה יקרה בעונה השנייה?! מה לדעתם יקרה בעונה השנייה של "פרשת השבוע"? תשפכו הכל...
T tamar112 New member 17/4/06 #1 מה יקרה בעונה השנייה?! מה לדעתם יקרה בעונה השנייה של "פרשת השבוע"? תשפכו הכל...
I I מ י ר ב I New member 17/4/06 #2 את האמת... לא ממש חשבתי על זה... נראה לי שלאמיר ומנאר יהיו ילדים. לגליה ולנאווי יהיה רומן(אבל הוא ישאר עם אשתו) יונתן ואנה לא יחזיק יותר מדי זמן. אלישע יכנס לכלא אבל ישתחרר מהר מהצפוי...
את האמת... לא ממש חשבתי על זה... נראה לי שלאמיר ומנאר יהיו ילדים. לגליה ולנאווי יהיה רומן(אבל הוא ישאר עם אשתו) יונתן ואנה לא יחזיק יותר מדי זמן. אלישע יכנס לכלא אבל ישתחרר מהר מהצפוי...
T tamar112 New member 17/4/06 #3 כן... לגליה ונאווי בטוח בטוח בטוח יהיה רומן. והוא בטוח ישאר עם הגר... בקשר לשאר אני לא יודעת...
• •••SeXy BoY••• New member 17/4/06 #4 לדעתי..../images/Emo87.gif אמיר ומנאר יהיו יחד.. וילדים.. ויתחתנו.. יונתן יעזוב את אנה.. ויחזר אחרי אפרת.. שתהיה עם שאול.. הגר תיעלב משאול ותהיה בדיכאון.. אולי תנסה להתאבד אלישע יעיד לבסוף.. אבל המאפיה תרדוף אחריהם.. וזהו.. נראה לי
לדעתי..../images/Emo87.gif אמיר ומנאר יהיו יחד.. וילדים.. ויתחתנו.. יונתן יעזוב את אנה.. ויחזר אחרי אפרת.. שתהיה עם שאול.. הגר תיעלב משאול ותהיה בדיכאון.. אולי תנסה להתאבד אלישע יעיד לבסוף.. אבל המאפיה תרדוף אחריהם.. וזהו.. נראה לי
T tamar112 New member 18/4/06 #5 וואוו, מיוחד אך עם זאת נראה לי נכון ואמין. תראו איזו נגררת ומושפעת אני...אני מסכימה איתך, וגאה בזה!!!
וואוו, מיוחד אך עם זאת נראה לי נכון ואמין. תראו איזו נגררת ומושפעת אני...אני מסכימה איתך, וגאה בזה!!!