מה יקרה לנחש אם הוא ינסה לאכול בובה

מה יקרה לנחש אם הוא ינסה לאכול בובה

סתם חשבתי ורציתי לדעת האם מישהו פה שם לנחש שלו "חבר" בצורת בובה ומה הייתה האינטרקציה איתו? ואם הוא ניסה לאכול אותו מה קרה לנחש ומה קרה לבובה וזה סתם לדעת אני לא מתכנן לעשות משהו טיפשי או מסוכן וגם אין לי נחש

TAINTED SAINT

New member
אז ככה...../images/Emo132.gif

לנחשים לא שמים בובות כחברים משום שרוב סוגי הנחשים יחידאים ואין להם צורך בחברה. [לתוכי שמים ראי קטן משום שהוא חי בלהקות ותוכי יחיד כנראה יחוש מעט פחות בודד אם יראה עוד תוכי,גור שימפאנזים "יתנחם" בבובה פרוותית כתחליף מה לחיבוק מהורתו.] ענף על קיר הטרריום יהווה מקור עניין והתעסקות יעיל בהרבה לנחש מאשר בובה משום שלנחש לא יהיה בבובה כל עניין מאשר ברגעים הראשונים,הוא ירחרח אותה מתוך סקרנות,אך באותה המידה ירחרח אבן,ספר של הארי פוטר או חנוכיה.... נחש לא יזהה בובה כאוכל פוטנציאלי... מה לעשות,נחשים לא מזהים ריח של פלסטיק או גומי כריח המקושר למזון. נחש גם לא יזהה בובה כדמות אנושית או כדמות המזכירה לו אדם בצורתה. תאורטית-נחש שיבלע בובה ימות מחסימת מעיים או שיצליח להקיא אותה. לבובה לא יקרה הרבה משום שמיצי העיכול של נחש לא יכולים לעכל פלסטיק. עכשיו משקבלת תשובה יותר רצינית מ"סתם",לך לקרא על נחשים ותשקול אם לא היה מעניין אותך לגדל נחש....

תודה על התשובה העמוקה

נתת לי הרבה חומר למחשבה אבל אני בכל זאת לא חושב לגדל נחש מת מפחד וזה תחביב יקר מאוד אני רוצה טרנטולה בקרוב למרות שאני מפחד מעכבישים גם

TAINTED SAINT

New member
על לא דבר ../images/Emo13.gif

יצא לך פעם לגעת בנחש או להחזיק נחש "על הידיים" ? אני מתכוון לחוויה בתנאים מבוקרים,לא בתנאי שטח להרים נחש בלתי מזוהה ולהסתכן בהכשה. אם לא יצא לך,תחפש באזור המרכז מגדל שיתנדב לעזור לך ויזמין אותך אליו,תתפלא כמה החוויה לא מפחידה אם אתה תודרך עיי האדם הנכון,הבוס שלי בעבודה פחד כל חייו מנחשים,בשנה האחרונה הבאתי אותו בהדרגה למצב בו אין לו שום פחד לגעת בנחשים ומעבר לזה-יש לו אפילו תמונות בהן הוא מחזיק בכרכן תירס בידיו [כדי להוכיח לאשתו שהוא לא משקר לה על כך שהתגבר על הפחד והרתיעה שהיו לו מנחשים]. לגדל נחש איננו סיפור יקר כפי שאנשים מאמינים,תתגבר קודם על פחדייך-נעזור לך בהמשך עם טיפים לגבי ציוד משומש בזול ומקורות מזון זולים. בקשר לטרנטולה,נראה לי שאני אהיה כנראה הכתובת,אני מגדל כ 800 טרנטולות כרגע
,ולא,אני לא משתמש בפורום לקידום מכירות,אתה יכול לקבל טרנטולה [בייבי,לא בוגרת] ממני ללא שום תשלום אם תזדמן לירושלים. אגב,אשתי למשל לא מוכנה לגעת בנחשים שאני מגדל-אבל החזיקה על ידה בגאווה טרנטולה מקורזלת בוגרת כדי להוכיח לבננו כי "אמא לא פראיירית ופחדנית כמו שאתה חושב"... המשך יום נהדר.

אם אני יקפוץ לירושלים זה יהיה רק

למשחק של בית"ר ואני לא יודע מתי זה יזדמן לי

חח...

זה יכול להיות מסובך לגדל נחש...אבל לוקחים את זה בזרימה... טרנטולה נשמע הכי פחות נחמד...בעעעעעעעעע.......... מוזר...מה הם אוכלים בכלל?...תלך לצוד להם ג'וקים?...

למעלה