מה ישודר שבוע הבא במקום "מגרש ביתי?

PIRuSs

New member
מה ישודר שבוע הבא במקום "מגרש ביתי?

תודה מראש!

assafTV

New member
שני פרקים של סמולוויל

ב-17:45 שני פרקים של סמולוויל - פרקים 1+2 של עונה 4. ב-19:15 כרגיל The OC. ומה-9/9/05 - 17:45 סמולוויל (עונה 4) 18:30 אוורווד (עונה 3) 19:15 The OC (המשך עונה 2)

TheCharm

New member
כי 40 דקות אני בקושי סוגר

על התוכנית הזאת, אז מאיפה אני אשיג שעה וחצי? התחרפנו

TheCharm

New member
עונה שונה עונה שונה

אבל יש לי עוד 2 פרקים אחרונים מעונה 3 לראות אז מה...

Aviad1987

New member
אני עדיין לא מבין אותך

לדעתי העונה השלישית הייתה הטובה והמרתקת ביותר של הסדרה הזאת ואני בספק אם העונות הבאות יצליחו להתעלות עליה (אין לי ספק שהעונות הקודמות היו הרבה פחות טובות).

TheCharm

New member
מה אתה לא מבין?

שיש לי דעה שונה משלך? שאני חושב שהעונה השלישית הייתה פשוט על הפנים, משעממת, מייגעת, ממוחזרת? זה לא עד כדי כך מסובך

Aviad1987

New member
תירגע

אני מבין שיש לך דעה שונה משלי וההודעה שלי היא לא על בסיס "אני צודק ואתה טועה" אלא סתם פתיחת דיון על העונה השלישית. אתה לא צריך להתנצח כל הזמן ולהתקומם. חשבתי המילה "לדעתי" מופיעה בתחילת השורה הראשונה וחשבתי שהיא מספיק בולטת, פעם הבאה אני אסמן אותה כמו שצריך. ובקשר לשאר ההודעה שלך - כמו שאמרתי כבר. לדעתי!|
זאת העונה הכי מקורית של הסדרה ואני אישית
לא השתעממתי. *מחכה להודעה מתנגחת*

TheCharm

New member
הכותרת שלך

הייתה מאוד מגעילה. אתה לא מבין אותי כי יש לי דעה משלי? ולא משנה מה שכתבת אחרי זה, כתבת את זה ואני בספק אם זה היה במקום

TheCharm

New member
אגב סמולוויל ../images/Emo26.gif

יקי, יש סיכוי שהעונה החמישית תשודר מיד בתום הרביעית? כי הרביעית תסתיים דיי חופף עם סוף החמישית בארה"ב...

Angelus

New member
לא מבין..

אני הבנתי שסמולוויל מתחיל שבוע הבא ישירות - 22 פרקים ברצף, לא? ובארה"ב העונה מתחילה לקראת סוף ספטמבר אם אני לא טועה ואם נוסיף את כל ההפסקות הקצרות + ההפסקה הגדולה + פיגוע גדול איפשהו = יהיה הפרש של שלושה חודשים וישראל תסיים לפני, אלא אם כן משהו לא מובן לי פה. אני מאוד מקווה שיס יביאו את העונה ה-5 ישירות אבל אני חושב שהסיכויים קלושים. ד"א, יש למישהו מושג בערך כמה עולה לרכוש סדרות כאלה?

TheCharm

New member
כן אבל

זה גם מה שקורה עם העונה השלישית של טרי היל כאילו פחות או יותר אותן הפסקות וזה והיא בכל זאת תגיע בינואר, שזה גם פחות או יותר מתי שנגמרת העונה הרביעית של סמולוויל אז...

למעלה