שלום, אני יודע שבמוצרי בשר יש בעיקר הרבה חלבונים ושבפסטה, אורז ובצקים(מוצרי מאפה) יש בעיקר הרבה פחמימות אבל מה יש במוצרי חלב ?? (בעיקר חלבונים ??) ? ? תודה.
מותר אחוז וחצי? כי זה מכיל 3 אחוז שומן לגביע (כך כתוב) ואם אני אוכלת יוגורט אחוז וחצי, יש משהו שומני שאני יכולה להוסיך על מנת לספוג את השומן? תודה מראש
מוצרי חלב שייכים לקבוצה המכילה בעיקר חלבון אך יש בה גם שומן ופחמימות תלוי כמובן באחוזי השומן. כמו כן זו קבוצה חשובה של מזונות שעשירים במינרלים ובעיקר החשובות לסידן .הם מהווים מקור חשוב ביותר לסידן לגוף.