מה יש בנינו?

מה יש בנינו?

למרות שזה קרה לפני 4 שנים, בערב וזה פסה. אבל אני יגיד לך בהמשך למה זה לא. ההתחלה היא מתחילה כך: אני הייתי בכיתה י"א בתיכון והוא היה בחור חתיך מאוד יפה, מקסים, נחמד , מראה ביטחון שחקן מעולה, ושובר לבבות. אז הוא דיבר איתי כל פעם, הצחיק אותי שימח אותי, דאג לי, סמך עליי, התחיל איתי עם כל מיני מישפטים. קצת רגע שיהיה ברור היתה לו חברה והוא אהב בחורות התחיל עם כל בת בשיכבה וגם איתי הוא נתן לי הרגשה שאני מיוחדת שהוא חיבב אותי באמת ולא ניסה לשחק חברתי שלמדה בכיתה שלידי כל פעם אמרה לי שהוא לא רציני ושחקן מעולה ושאני יתרחק ממנו כמה שיותר חיבבתי אותו הוא היה מיוחד כלפיי את כל צומת הלב העניק בשבילי הוא ניסה להתחיל איתי במישפטים וראה שלא הלך לו ניסה להתקרב אליי יענו לשבת לידי להבהיל אותי וכל מיני דברים שוליים כאלו אני גמלתי לו תוך כדי שהייתי נותת לו דפים עפרונות מחקים כי הוא ביקש וזאת התודה שלי כלפיי היחס שלו הוא כעס על חברות שלי בטענה שהם מקנאות ומנסות לגרור אותי מהלימודים ותמיד אמר לי שהוא מציע לי להתרחק מהן ומרוב טפשותי רבתי איתן הוא שלח את חבריו אבל זה לא הצליח לו אז הוא ניסה בדרך מישחק שיחק איתי אז חבריו אמרו לי שהוא אוהב ושאני יתקשר אליו שיגעו אותי במשך שנתיים גם שהוא עזב את הבית ספר ושהוא עזב הם החברים שלו עדיין שיגעו אותי עליו אני רוצה לציין שהלכתי כל פעם עם חברתי לבית הוא אמר לי: בואי אני רוצה לומר לך משהו חשוב והוא היה תמיד מביט עליי קורא לי בכינוי שואל עם יש לי טלפון אומר לי שניפרד מחברתו ורוצה שאני ירחם עליו שחלפו כמה חודשיים הוא בא כל פעם לבקר את חבריו ושהוא בא הוא הביט עליי ולא אמר כלום צריכה לומר משהו שהוא אמר לי שאני תמימיה שלכולם אומרת כן אולי אני תמימה שאני מאמינה לו ולזה הוא התכוון בקיצור אחרחי שהוא עזב את הבית ספר התאהבתי בו שראיתי אותו ממש פרפרים בלב דפיקות בלב רעדתי הסמקתי שנתיים הייתי מאוהבת בו והיה לי קשה כמובן שחברות שלי אמרו לי שהוא חרא ולא מגיע לי אחד כזה בקיצור היא התערבה והוא התעצבן עלייה מי שאמר לו שאנחנו מתאימים הוא התעצבן עליו אני לא יודעת אם הוא אהב או לא אהב אותי או שיחק בי או אמר הכל והתכוון לכל אחרי 4 שנים ידיד שלי נישבע לי שהוא ראה אותו והבחור דיבר עליי ושאל איפה אני ומה איתי ומה אני עושה כיום יענו "דאג" או "התעניין ומסר לי ד"ש התעצבנתי עליו ואף בכיתי כי זה מעצבן וכעבור חודשים ראיתי אותו וכמו פעם הוא לא אמר כלום מה דעתך מה אני צריכה לעשות? את חושבת שזאת אשמתי שנתתי "לאהבה" שלי ללכת? הוא היה רציני ? מה את חושבת על כל הסיפור הזה בבקשה תנו לי תשובה תודה רבה לכם

Vdrums

New member
לא הבנתי למי בדיוק כתבת את זה.

אבל את בת 21 זה קרה לך בגיל 17. כל כך משעמם לך בחיים? (הניק שלך ממש פתטי, מצטער)

החברות צודקות

אם הוא היה באמת מעוניין הוא היה משקיע בך. הסיפור הזה נמרח כמו מסטיק. שחררי את זה, תמשיכי הלאה בחיים, ותמצאי מישהו נורמלי.

pikov

New member
אני מציע לך לנסות להתבגר במהירות

הניק שלך מתאים לילדה בת 8 והבעיה שלך לילדה בת 14. אם בגיל 21 את לא מסוגלת לקבל החלטה פשוטה כמו עם מי לצאת ולמה, חסרים לך כישורי חיים ואת צריכה טיפול מקצועי ולא עצות בפורום.

למעלה