מה יש ב15.9??????????????
א אורית טיטי שחף New member 1/9/01 #6 גני יהושע זה בפארק הירקון כשתגיעי לת"א קחי מונית או משהו כולם יודעים איפה זה גני יהושעהייתי שם בהופעה אינטימית של אביב אבל אני לא בטוחה.. שזה באמפי... כי אני לצערי הרב לא הולכת מרוששת.. אז.. תשאלי מי שכן הולךל לא רוצה להטעות לאב לאב לאב טיטי
גני יהושע זה בפארק הירקון כשתגיעי לת"א קחי מונית או משהו כולם יודעים איפה זה גני יהושעהייתי שם בהופעה אינטימית של אביב אבל אני לא בטוחה.. שזה באמפי... כי אני לצערי הרב לא הולכת מרוששת.. אז.. תשאלי מי שכן הולךל לא רוצה להטעות לאב לאב לאב טיטי
א אורית טיטי שחף New member 1/9/01 #8 שמועות 120 ש"ח בקסטל אפשר להשיג כרטיסים אל תשאלי אותי מספר טלפון... אני אנסה לברר
Y yellow cheese New member 1/9/01 #4 יש הופעת "עשור" של אביב גפן.... בהופעה הזו הוא מסכם 10 שנים עם ילדי אור הירח.... (אה....זה אנחנו.....)
יש הופעת "עשור" של אביב גפן.... בהופעה הזו הוא מסכם 10 שנים עם ילדי אור הירח.... (אה....זה אנחנו.....)
N nanaaviv New member 1/9/01 #9 ../images/Emo53.gif !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מי שיודע את המספר טלפון של "קסטל"בשביל לקנות כרטיסים ל15.9 אז שיתן לי אותו דחוף דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
../images/Emo53.gif !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מי שיודע את המספר טלפון של "קסטל"בשביל לקנות כרטיסים ל15.9 אז שיתן לי אותו דחוף דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ז זה אור הירח New member 1/9/01 #11 המספר של קסטל הוא... (תופים....) 6044725 - 03 כרטיס עולה 120 שקל... מקווה שעזרתי.. אוהבת
N nanaaviv New member 1/9/01 #12 ../images/Emo51.gif תודה כפול 2,000,000 עזרת לי המון. עכשיו אני רק מקווה שאמא שלי תסכים לי ללכת ולהשתתף בסכוםל- תודה רבה
../images/Emo51.gif תודה כפול 2,000,000 עזרת לי המון. עכשיו אני רק מקווה שאמא שלי תסכים לי ללכת ולהשתתף בסכוםל- תודה רבה