מה יש לאביטל לבני לחפש ב"אלדין"?

גל אדום

New member
מה יש לאביטל לבני לחפש ב"אלדין"?

תשמעו זה ממש מוזר לי לראות אותה שם בתפקיד משנה ואפילו זוטר. מחזיקה יד לזאת מכוכב נולד. זה ממש לא יאמן איך ליבני שהיא הכוכבת לדעתי של "מרי לו" לא נלקחה לתפקידים ראשיים. יש לה קול מדהים, שחקנית נהדרת ומרגשת. לא ברור למה היא לקחה את התפקיד הזה ב"אלאדין" כי זה לא מסתדר לי כשכל הילדודס מסביב משחקים בתפקידים ראשיים. בלי לפגוע באף אחד אבל ליבני כוכבת מעולם אחר. היה צריך לשים אותה בתפקיד ראשי במחזמר חדש, אולי אפילו "שיקגו".

M i R i L e

New member
אז ככה,

קודם כל אביטלי למרות הכל לא הכוכבת של מרי לו. והיא בתפקיד משני בדיוק כמו אילנה \ טלי \ whatever. למרות שאין ספק שהיא מוכשרת ברמות. והיא לאט לאט צריכה שיכירו אותה, והיא גם תתקדם לאט לאט. מפיקים של מחזות זמר,הצגות מחפשים דמויות ידועות ומפורסמות לתפקידים ראשיים! אין מה לעשות.

גל אדום

New member
תיקון, הכוכבת הנולדת של מרי לו ../images/Emo13.gif

נכון שאלה זה לא תפקיד ראשי אבל אביטל היא התגלית של המחזמר. כל השאר רובם ידועים ואביטל פרצה משום מקום לתודעה שלנו דרך המחזמר כי התפקיד שלה מרגש וקולה נהדר. שרה נפלא שהעולם כולה משתתק כשהיא שרה.

RossandRachel

New member
כבר נפתחה שיחה על הנושא...

כבר נפתחה על הנושא שיחה..אם תרדי למטה תראי איך כולם מסכימים בפה אחד שהיא התגלית...היא ה-כוכבת...

RossandRachel

New member
מסכימה עם כל מילה...

היי,נעים מאד-אני המעריצה הכי גדולה שלה!!חחח....אני מסכימה עם כל מילה!! היא באמת הכוכבת של מרילו ואם תשים/י לב--פרסמתי עליה הודעה... בכל מקרה, אני אשמח אם תבקרי באתר שייפתח בקרוב (על ידי..חח) avital.mybiz.co.il --אביטל היא לפי דעתי הכי מוכשרת מכל השחקנים/זמרים שאני מכירה...ומגיע לה רק תפקידים ראשיים... אבל אם היא לא מקבלת אותם--גם תפקיד זוטר זה בסדר...

RossandRachel

New member
.....העיקר שרואים אותה על הבמה!

כדי שהיא תוכל להפגין את הנוכחות המדהימה שלה!

גל אדום

New member
גם אלאדין זה בערך כמו הפסטיגל

הם עשו מחזמר כזה על במה ענקית כמו של פסטיגל ככה שאביטל לא תבלוט שם כל כך כי זה לא כמו הופעה על הבמה. יש עוד מלא רקדנים ורקדניות ותפאורה ענקית.

mary lou

New member
כפרה...פרה פרה...../images/Emo80.gif

עוד יבוא הלילה נראה שם את שמה מנצנץ באורות חכו חכו... זה רק עניין של קצת זמן.... אבל יגיע היום בו אביטל תשחק בהצגות הכי טובות (לא...לא מרילו....וגם לא אלאדין...) ואז תראו מי אמרה את זה ראשונה... פרפרה

RossandRachel

New member
זה כ"כ מגיע לה...

היא באמת תהיה ענקית!! זה בטוח!! ד"א--תראו מה הכנתי בתור רקע לאתר (כנראה):

mary lou

New member
חחח איזה חמודה...

אם זה לא היה אובססיבי הייתי "גונבת" את זה למען הרקע שלי במחשב...

RossandRachel

New member
תודה רבה!

חח..תודה רבה לכולכם... ו..אתם יכולים לקחת את זה....זה יהיה מצג כרקע להורדה באתר...ו..תגידו, אתם חושבים שזה יהיה חוצפה מצדי לשאול את אמיר איך זה לעבוד עם אביטל??

אני מאוד שמחה../images/Emo6.gif

שאת מקימה אתר לאביטלוש גם אני מאוד אוהבת אותה,ואני מאחלת לך המון בהצלחה עם האתר ואני אכנס אליו באופן קבוע.

למעלה