מה יש לבנות נגד סיוון?

Tehila B

New member
מה יש לבנות נגד סיוון?

נראה שיש קצת דברים מעבר למצלמה, כי הן שונאות אותה וכל הזמן יורדות עליה, בלי סיבה שאנו הצופים יכולים להבין אחרי הכל סיוון נראת שם השורדת הכי רצינית, לא מתפנקת, לא מתבכיינת, בכושר, מנסה לשמור על מורל והן יושבות שם, חבורה של "פוקצ'ות" ומתלבטות אם להעיף אותה או לא, כי הקול שלה לא נעים להם. והכי מרגיז, שיש להם גם את הכוח להעיף אותה. והיא תעוף מהר, על סמך "לא מקובלת בחברה".

Joe Louis

New member
כי היא מסכנת אותן

היא מתמודדת רצינית שבאה כדי לנצח,והיא איום בשבילן..

LiRs Lullaby

New member
בשלב כזה היא לא ממש מסכנת אותם.......

היא לא מסכנת אף אחד בהדחה ראשונה. בשלב כל כך מוקדם הבנתי שאמורים פשוט להעיף את מי שהכי חלש, לא? את זה שלא תורם בכלל לשבט?

LiRs Lullaby

New member
יושבות להן חבורת צפוניות ילדותיות שלא עושות

כלום חוץ מלהשתזף, מה נראה לך שהן יעשו?
וברצינות, נראה לי שיש יותר מדי אנשים על האי אז מחפשים כרגע את מי שנראה הכי פחות "נחשב". ומה לעשות, יש לה מין דיבור "עמחה" כזה.... יותר קל לצחוק עליה כי היא קצת שונה מהן. אני חושבת שאם הייתי יושבת על אי מבודד ללא אוכל, ומישהי הייתה מתחילה לפזם בקולי קולות אחרי שנעקצתי אלפי פעמים והפסדנו פעמיים, גם אני הייתי נכנסת בה, שורדת או לא.

rebecca121

New member
כי היא לא נמצאת בחבורה שלהן

אין סיכוי שמדיחים מישהו מהגברים (ככה לפחות אני מקווה) רק הם אלה שמתמודדים במשימות ועוזרים באמת במחנה ואפילו מושה שהוא החלשלוש עוזר! הבנות יודעות את זה הן לא עד כדי כך סתומות ולכן צריכים להדיח את אחת הבנות....ואת מי ידיחו ראשונה? את זאתי שלא מתחברת אליהן.

BrokenDream103

New member
אני מקווה שלא יעיפו אותה

היא פייבוריטית שלי... וממתי מעיפים מתמודד בגלל שהוא שר גרוע
? איזה בחורות מפגרות יש בתוכנית הזאת...

למעלה