מה יש לגלי לומר על החיקוי שלה...

10 הגרי

New member
מה יש לגלי לומר על החיקוי שלה...

ב"ארץ נהדרת":"איך שאורנה בנאי נכנסה עם הפאה,התחלתי לצחוק"... החיקוי מחמיא או מביך?:"אין לי מושג אם זה מחמיא,אבל כשלא חיקו אותי,תהיתי למה לא עושים חיקוי".(מתוך "פנאי פלוס")

willo1

New member
חחחחח

איזו חמודה גלי:) לדעתי החיקוי שלה בסדר גמור מחקים אותה מצויין ושלא כמו בדמויות אחרות לא 'צוחקים' עליה אלא מחקים אותה נטו אני ממש אהבתי. רק מה שהחיקוי לא יכול לעשות זה להכניס לדמות את האופי של גלי.. לכן זה לא מושלם

../images/Emo6.gif תודה הגר

באמת גלי חמודה, וכמו ששירן אמרה לא צוחקים עלייה, אלא ככה פשוט גלי. פעם ניקי גולדשטיין עשה חיקוי מזה לא מוצלח ולא מצחיק של גלי בתכנית "לא נפסיק לצחוק" במסגרת יום טוב שנה שעברה.

שרית7

New member
לא ראיתי את החיקוי של ניקי גולדשטין

אני דווקא חושבת שהוא חקיין נהדר ואותי הוא מצחיק. החיקוי של אורנה בנאי לגלי פשוט נפלא לטעמי. בכלל הפינה השו של בוא תפסיק לשיר ממש קורעת!!! יש שתי תכניות שאני צופה בהן קבוע והן ארץ נהדרת וקצרים.

ראיתם היום "מת להיות2"??

נכון תמיד שיוצאים לפרסומות מראים אנשים שניסו להשתתף בתכנית?? אז היום הראו איזה אחת שניסתה לחכות את גלי ולשיר את "חזקה מהרוח", זה היה כזה לא קשור!!! מי שרותה לראות זה כולה 5 שניות, מחר בשעה 19:00 יש שידור חוזר של כל התכנית, הקטע שאני מדבר עליו יהיה בשעה 19:42 בדיוק(בדקתי). טוב נכנסתי לכתוב את זה לפני שאני אשכח, אני אהיה פה היום שוב מאוחר יותר

10 הגרי

New member
../images/Emo51.gif איזה דיוק...../images/Emo9.gif

אם יצא לי,אני אראה מחר.

../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

זה אפילו לא חיקוי, לא יודע איך לקרוא לזה, סתם מישהי שרה חזקה מהרוח באיזה קול מצחיק ואמרה שזה חיקוי של גלי

למעלה