ב"ארץ נהדרת":"איך שאורנה בנאי נכנסה עם הפאה,התחלתי לצחוק"... החיקוי מחמיא או מביך?:"אין לי מושג אם זה מחמיא,אבל כשלא חיקו אותי,תהיתי למה לא עושים חיקוי".(מתוך "פנאי פלוס")
איזו חמודה גלי לדעתי החיקוי שלה בסדר גמור מחקים אותה מצויין ושלא כמו בדמויות אחרות לא 'צוחקים' עליה אלא מחקים אותה נטו אני ממש אהבתי. רק מה שהחיקוי לא יכול לעשות זה להכניס לדמות את האופי של גלי.. לכן זה לא מושלם
באמת גלי חמודה, וכמו ששירן אמרה לא צוחקים עלייה, אלא ככה פשוט גלי. פעם ניקי גולדשטיין עשה חיקוי מזה לא מוצלח ולא מצחיק של גלי בתכנית "לא נפסיק לצחוק" במסגרת יום טוב שנה שעברה.
אני דווקא חושבת שהוא חקיין נהדר ואותי הוא מצחיק. החיקוי של אורנה בנאי לגלי פשוט נפלא לטעמי. בכלל הפינה השו של בוא תפסיק לשיר ממש קורעת!!! יש שתי תכניות שאני צופה בהן קבוע והן ארץ נהדרת וקצרים.
נכון תמיד שיוצאים לפרסומות מראים אנשים שניסו להשתתף בתכנית?? אז היום הראו איזה אחת שניסתה לחכות את גלי ולשיר את "חזקה מהרוח", זה היה כזה לא קשור!!! מי שרותה לראות זה כולה 5 שניות, מחר בשעה 19:00 יש שידור חוזר של כל התכנית, הקטע שאני מדבר עליו יהיה בשעה 19:42 בדיוק(בדקתי). טוב נכנסתי לכתוב את זה לפני שאני אשכח, אני אהיה פה היום שוב מאוחר יותר