מה יש לחברי הכנסת של קדימה

אשרת

New member
מה יש לחברי הכנסת של קדימה

נגד ילדים? החברי כנסת שלכם מככבים בתור אנשים אשר התנגדו להצעות חוק אשר היו קשורות לילדים. "מי שהתנגד להצעות חוק קיבל מינוסים בדירוג. וכך, למקום האחרון בדירוג הגיעה דווקא שרת החינוך לשעבר, לימור לבנת, עם מינוס 17 נקודות. מיד אחריה עם מינוס 16 נקודות נמצאים דני נוה, ישראל כץ וציפי לבני. עוד מככבים ברשימת "המינוסים", אריאל שרון, גדעון עזרא, עמרי שרון, עוזי לנדאו, זאב בוים ואהוד יתום. " ועוד משהו, שלשם שינוי עובד לטובת פרץ: "מבין המועמדים לראשות הממשלה נמצא בנימין נתניהו במקום האחרון עם מינוס 12 נקודות, אהוד אולמרט עם מינוס 4 נקודות ואילו עמיר פרץ ראשון עם 35 נקודות חיוביות". ואגב, לדעתי, זה מאוד פרדוקסלי שוודא שרת החינוך במקום האחרון בפיעלות למען הילד. אבל גם מצבכם לא משהו.

bhnadav

New member
חוששני,

שהדירוגים המזוויעים של ח"כים כמו אריאל שרון, אהוד אולמרט, ציפי לבני, עוזי לנדאו, זאב בוים ואולי גם אחרים - לא נבעו מהצבעה "נגד", אלא מאי הגעה להצבעות. לא אימתתי את הנתונים והכתבה גם לא מתייחסת לכך, אבל אני מודה שקשה לי להאמין ששרון, לבני או לנדאו הגיע למליאה במכוון במטרה להצביע נגד הצעות חוק הכוללות פעילות למען הילד. יותר סביר בעניי הוא שהם המעיטו בנוכחות בהצבעות במליאה, עקב היותם שרים בכירים, או במקרה של שרון - ראש ממשלה. אבל שוב - אולי זו סתם השערה לא נכונה שלי. בכל מקרה - המון כל הכבוד לח"כים שהתמידו ועסקו בחקיקה למען הילד, ובראשם שאול יהלום, גילה פנקלשטיין, מוחמד ברכה ונוספים. מי ייתן וח"כים נוספים יציגו נתונים כה גבוהים בשנים הבאות.

Tru Man

New member
לי ידוע על לפחות חוק אחד כזה

שנקרא בשם מפעל הההזנה, חוק שאותו העלתה מפלגת העבודה שגם ביבי נתניהו וגם רה"מ שרון היו ממתנגדיו. תוכל למצוא את התוצאות לחוק הזה שעבר למרות התנגדותם של ראש הממשלה שרון ושר האוצר נתניהו באתר הכנסת, ולראות מי בדיוק היו המתנגדים לחוק הזה ומי היו תומכיו.

טלמ

New member
ושאלה לי: את יודעת בדיוק מה היו

ההצעות? אולי הם לא היו מועילות או לטווח ארוך לא טובות

אשרת

New member
יש לי שאלה אליך

האם אתה יכול לומר לי שכל ההצעות שקשורות לילדים הם לא ראויות, או לא נכונות?

למעלה