מה יש לי?!

roni369

New member
מה יש לי?!

לא מצאתי פורום מתאים יותר לכתוב את זה בו, מצטער אם זה לא הפורום הנכון. יש לי בעיה ואני מקווה שלא חמורה, אני בן 15 ומקווה שתוכלו לעזור לי. בחצי שנה אחרונה בערך כשאני הולך לשירותים (צואה), אני לא מצליח להוציא את הצואה כי היא קשה ועבה מדי וזה גורם לי לסבול כאבים בלתי רגילים. בהתחלה זה פשוט היה כאבים וזה נגמר. אח"כ גם התחלתי לדמם בפי הטבעת וזה פשוט לא מפסיק. שכחתי גם לציין שאחרי זה אני לא יכול לשבת על כסא לזמן ממושך כי זה כואב כאב מוזר כזה. אני לא רוצה ללכת עם זה עדיין לרופא כי אני קצת מובך ע"י הבעיה הזו. אני מקווה שיש פתרון אחר שאני יכול לעשות בעצמי כמו לאכול דברים מסויימים או להפסיק לאכול דברים מסויימים שגורמים לבעיה. אם למישהו יש הסבר מה יש לי ולמה זה קורה או איך אני מטפל בזה (לבד בנתיים, בלי רופא) אני אשמח מאוד ואודה לכם.

roni369

New member
מה זה טחורים?

מה זה טחורים ויכול להיות שיש לי את זה?

tsurisofer

New member
טחורים - הסבר, עד כמה שאני מבין

הצואה מובלת אל פי הטבעת (ומשם החוצה), דרך צינור ארוך. לחלק האחרון בצינור הזה קוראים "חלחולת", (אורך החלק - כ-12 ס"מ), ולחלק שלפניו קוראים "המעי הגס". טחורים ניצרים כאשר חלק מן המעי הגס נמשך החוצה, דרף פי הטבעת, ונוצר בו מעיין קפל. מיותר לציין כי זהו מצב מאוד לא נעים, שעלול לגרום לימום מפי הטבעת. עצתי האישית - פנה בדחיפות לרופא המשפחה שלך!! (כדאי גם מאוד שתספר על הבעייה לאחד ההורים).

גש לרופא

משום שהבעיה רק יכולה להחמיר ללא טיפול ויש טיפול ואפילו טוב. אין סיבה להיות מובך גם אם הבדיקה לא לגמריי נעימה. (ייתכן שאלה טחורים, ייתכן שיש לך פיסורה- מעין פצע וכאמור יש לאלה טיפול). בנתיים הקפד לשתות הרבה לאכול פירות וירקות על קליפתם (מה שניתן)ולצרוך לחם ודגנים מחיטה מלאה, שוב תוך הקפדה על שתיה, וגש עוד היום לרופא.

vondiplo

New member
רוני אני חושב שיש לך אותו דבר כמוני

קרא את מה שאני כתבתי למעלה תגיד לי אם אתה מזדהה?

למעלה