מה יש לכם להגיד על התמונה הזאת?-

ריקי100

New member
צודקת אבל למה?

למה יו לורי תמיד לא נראה 'מעוניין' בתמונות האלה? יאללה אתה שחקן , אז תהיה שחקן עד הסוף. אז מה אם אתה נשוי......

Nimrodster

New member
הוא לא נראה מעוניין כי הוא אמור

לא להראות מעוניין. ככה הם רומזים לנו על הספקות שלו וכו'. הכל חלק מהprepare for complications.

ריקי100

New member
הכוונה שלי היא

שגם כשהוא שיחק בפרק הראשון עונה 7 זה לא היה חלק.. זה היה נראה לי לפחות לא אמיתי ומאוד מאולץ. הוא אפילו לא פתח את הפה לנשיקה נורמלית.. שישתחרר קצת. זה נראה שאת כל המחוות והצחוקים הוא יודע לעשות אבל כשזה מגיע למשחק באינטימיות הוא מאוד לא פתוח, מתבייש.. משהו לא זורם שם. אבל זו רק דעתי..

10oclock

New member
הי, האוס לא אמור להיות רומנטיקן אינטימי..

כל הדמות שלו מבוססת על זה שקשה לו עם אנשים אחרים, במיוחד נשים, הדמות של האוס היא לא דמות נפתחת ואינטימית שברגע של סקס לוהט תחליט לאבד את העשתונות ולעשות כל דבר.. האוס הוא בן אדם שחושב לפני שהוא עושה, וברוב המקרים לא עושה ורק חושב.. הוא לא מסוגל להיות ברגע אינטימי שכזה שבו יהיה משוחרר לגמרי ממחשבות, ותחושות שונות. זה לא קשה לו.. ראיתי סרט אחר עם יו לאורי שבו לא הייתה לו בכלל בעיה לשכב עם אישה אחרת ולהתנשק איתה. זה לא יו לאורי, זה האוס. וככה הוא אמור להיות, ככה אנחנו אוהבים אותו. לפחות לדעתי :)

ריקי100

New member
אהה

כשמציגים את זה ככה אני חושבת שאת/ה צודקים. מי הכותב זכר או נקבה? בכל מקרה אהבתי את הניתוח של הדמות. לא חשבתי על זה לפני כן. עכשיו זה יותר מגניב להזכר בפרק הראשון של העונה. כי אני אוהבת איך שהם מראים קצת בכל פעם את האופי של האוס.

Wrath Within

New member
מסכימה../images/Emo45.gif../images/Emo11.gif

ולכן יהיה לי מאד קשה לקבל את זה אם הוא יהיה עם קאדי. אוף, אני נגד זה כ"כ.

10oclock

New member
אני אומנם לא אתנגד אבל..

יהיה לי נורא לראות את האוס בתור החבר המושלם, אני לא חושבת שמערכת היחסים הזו תעבוד, ואם כן הסדרה תגמר.. וזה יהיה נורא עצוב.. כי אם האוס יהיה שמח בגלל שהוא במערכת היחסים עם קאדי, הוא כבר לא יהיה עצוב ואומלל, ואז הוא לא יהיה מריר ומצחיק ומסכן כמו שאנחנו אוהבים אותו.. כך שגם אני לא רוצה כ"כ שהם יהיו במערכת יחסים..

Day Tripper9

New member
אתם בכלל בעונה השביעית?..

לפי התגובות אני מקבלת את הרושם שלא

Wrath Within

New member
אני לא.../images/Emo11.gif

עדיין תקועה ממש ממש בראשית עונה 6, ואני יודעת שעומד להיות לו משהו עם קאדי, וזה ההפך מתמריץ להמשיך לצפות. מסכימה עם 10oclock, כל המהות של האוס זה שהוא בודד אומלל ומכאן נובעת כל הציניות וההתנהגות שאנחנו רואים וכ"כ אוהבים וכ"כ מאפיינית אותו. האוס במערכת יחסים רומנטית זה אבסורד, בלתי נתפס. זה נוגד את כל מה שהוא היה עד עכשיו + את התפיסה שלו שאנשים לא משתנים. אלא אם כן כמובן המערכת יחסים עם קאדי תהיה משהו בסגנון מה שהיה לו עם סטייסי, ובמקרה הזה ימיו של הרומן שלהם ספורים =)

Day Tripper9

New member
לפי דעתי

תמשיכי לצפות.צריך לתת לקו עלילה הזה צ'אנס לפני שפוסלים אותו,בין אם הוא אבסורדי או לא.. לא רוצה להרוס יותר מידי אז לא אדבר על העונה השביעית רק אגיד שאני מרגישה את החזרה ל"האוס" הקלאסי מבחינת מבנה הפרקים אז העיניין עם קאדי לא צריך להדאיג אותך יותר מידי..אבל מי יודע לאן הם יקחו את זה בעתיד. צפייה נעימה :)

זה אמיתי? זה נראה ערוך..../images/Emo268.gif

ליסה יותר רזה.. היא דחליל רצח.. היא נראת פה מלאה יותר.. גם היד של יו..

Day Tripper9

New member
התמונה היא מקורית של פוקס.אני בטוחה שהיה

מעורב שם פוטושופ במידה מסויימת אבל בסך הכול הם ניראים בסדר... ליסה לא ניראת שמנה!
חח היד של יו לעומת זאת ניראת קצת לא נינוחה... אולי זה אמור להיראות ככה..IDK

למעלה