מה יש לכם מהאמריקה הזאת

doldoler

New member
מה יש לכם מהאמריקה הזאת

לאחר כחודשיים כאן אני בהחלט לא מבין מה אתם מוצאים במקום הזה. בידי אישור עבודה + תואר שני והרבה מאוד נסיון בתחום המחשבים. בשורה התחתונה אין פה עבודה החיים יקרים יותר מהארץ כמעט פי 3 והדבר היחיד שיותר זול כאן זה מכונית, שגם אם ניקח בחשבון את מכירי הביטוח לרכב, מגיעים לאותו הסכום. ביטוח רפואי כאן זה מותרות ושלא נדבר על פירות וירקות. מזג האויר המחריד. אם ברחתם מפיגועים בארץ תקבלו את זה כאן בהרחבה באלימות ברחובות ובחוסר מגע אנושי מינימאלי. אז בבקשה, אנה מכם, ספרו לי מה לעזאזל אתם עושים פה??? מהוא החלום האמריקאי, שיותר נראה כמו סיוט אמריקאי. מצטער שאני נשמע שלילי אבל בכל מקרה בהצלחה לכולם.

eaהיחידה

New member
תלוי הוא המיקום שלך

איפוא אתה נמצא באמריקה ? אני יכולה להמליץ לך על מס' מקומות .......

doldoler

New member
קולוראדו

המקום הוא יפהפה אבל לא מצאתי עבודה לא בדנבר או בבולדר (יש לי הרבה קשרים). הייתי גם מזמן כחצי שנה בלוס אנגלס ושיקאגו. בכל אופן נראה שאמריקה זה מקום נחמד להעביר את הזמן אחרי הצבא (כמו שעשיתי פעם), אולם כמשפחה או לחיות כאן זמן רב זה ממש לא המקום, במיוחד לאנשים שרגילים לאויר והאוירה בארץ. תודה רבה על ההתעניינות

זה נשמע לי מאד ממוקד - בך...

חייו של מי שלא מוצא עבודה הם גהינום בכל מקום. חי שכן מוצא עבודה מבין שהמשכורות גבוהות, המיסים נמוכים, המכוניות זולות, הביטוח זול אם אתה מביט מכתב מהארץ ואח"כ לאחר 3 שנים אתה מקבל RATES טובים בזכות עצמך. לדעתי אתה סתם פורק קצת קיטור בכלל תסכולים שלא קשורים לארה"ב.

doldoler

New member
לא מה שהתכוונתי

אני ממש לא פורק קיטור כי זה לא יעזור לי לשום דבר, בכל מקרה תמיד יש לי לאן לחזור (וכנראה שכך אני אעשה), מה שרציתי להבין מה יותר טוב כאן מהארץ בלי שום קשר אלי. בהקשר להודעה קודמת שלך קל מאוד לקטר על הארץ מחו"ל במקום להיות שם ולנסות לתרום. אם יש לך כל כך הרבה דברים רעים להגיד על המקום למה שלא תוותר על האזרחות שלך, הרי אתה חי באמריקה עם כל כך הרבה תלונות על הארץ.

isaac 80

New member
אמריקה לא מתאימה לכל אחד.

יש כאלה שמעדיפים לחיות בישראל בגלל דברים מסויימים ויש כאלה שמעדיפים את אמריקה. אגב, הרבה מהנתונים שנתת הם לא מדוייקים ולעיתים ממש לא נכונים. רציתי לשאול אותך: האם באמת יש לך תואר שני ( ורק במקרה יש לך טעויות כתיב של ילד בכיתה ה ) או שמא אתה בסך הכל ישראלי מורעל שרוצה לשכנע אנשים שלא כדאי לרדת מהארץ?

ganjaman stound

New member
לכל מטבע יש שני צדדים

ואתה ורק אתה תוכל להחליט אם מתאים לך לחיות פה או לא החלום האמריקני הוא חלומך הפרטי וכמה שהחלום היה יותר יפה ככה המציאות תהייה יותר קשה על אחת כמה וכמה ללא עבודה אכן החיים פה יותר יקרים אך כך גם גובה השכר בהתאם כמו בכל מדינה יש יחס ישר בין השכר הממוצע לרמת החיים הממוצעת באשר לאלימות ברחובות אין מה לעשות הכל תלוי במיקום היכן שאני גר אינני נועל את הבית לפני שאני יוצא לאן שלא יהיה מה שבארץ לא הייתי חולם לעשות ולעומת זאת היכן שגרתי לפני כן פחדתי להחנות את הרכב ברחוב מחשש שלמחרת הוא לא יהיה שם יותר וכך גם אם מגע אנושי כמובן שיש פחות אך גם יכנסו לך לפרטיות פחות והחשוב ביותר לזכור כל ההתחלות קשות על אחת כמה וכמה במדינה שונה עם אופי שונה אז לאן שתפנה שיהיה רק טוב ובהצלחה

למעלה