בעיניה כנראה שלא.
מכיוון שלבחורה קוראים שיר רוזנבלום, אני מניחה שמדובר בהבדלי מנטליות חריפים בכל מה שנוגע לסוג הקשר בין גבר למשפחתו לאחר שכבר עזב את בית ההורים. ויכול להיות שהיא סתם חיה בזמנים אחרים, בהם ילד לא היה יכול לבחור לעצמו בן/בת זוג בלי אישור ההורים. שלא לדבר על בחירות שנעשו לגמרי בידי ההורים...
תראי מה אומרים חברים של הזוג:
"חבר ילדות שמשחק עם אהרון כדורגל באופן קבוע אמר לנו היום שלדעתו, "ציפורה רוצה מישהי תמניה מהדור הקודם ליד דודו, אחת שתקשיב לה, שתהיה יס-מנית ושתגור עם דודו לידה", אבל דווקא בחורה אחרת מעברו של דודו חושבת להיפך: "אני חושבת שציפורה פשוט לא אוהבת תימניות. זה תחושת הבטן שלי. ומעבר לזה, נראה לי שהיא רוצה בשבילו מישהי שאין לה השפעה על הגבר, היא לא רוצה נשים דעתניות".
בקיצור - עוד מעוכבת שלא מבינה שהילד שלה גדל והתבגר ומותר לו לעשות את הבחירות שלו.
יש לי שכנה בת 70, שמלבד עבודתה כמטפלת בתינוק עושה לבד את כל עבודות הבית - כי בעלה לא מוכן שהיא תביא עוזרת.
לא בגלל הכסף, אלא כי ככה אמא שלו לימדה אותו:
האשה צריכה לעשות הכל בבית, גם אם זה אומר שהיא תישן רק 4 שעות בלילה והבריאות שלה תיפגע.
אותה שכנה סיפרה לי שכשהתחתנו לפני כמעט 50 שנים, חמותה לקחה אותה לשיחה והסבירה לה בדיוק איזה יחס מגיע לבן שלה לקבל. וכשהכלה הצעירה לא הצליחה מדי פעם לעמוד בכל המשימות - חטפה נזיפות וכנראה גם מכות.
כנראה שאמא של דודו אהרון שייכת לסוג הזה של האמהות, שמגדלות נסיך שהופך לשייח סעודי ולא מבינות שאם הן רוצות שהוא יהיה מלך יום אחד - הוא צריך לראות באשה שאיתו מלכה...