מה יש לעשות בReykjavík?

LM817

New member
מה יש לעשות בReykjavík?

אני טס לרייקיאוויק (איסלנד) לעבודה. ואולי יהיה לי קצת זמן מעבר.
האם יש משהו מעניין לעשות שם?
מישהו היה ויכול להמליץ? יתכן ויהיה לי יום אחד שבו אני עסוק רק מ-19 בערב. ויתר הזמן יהיו לי אולי "חורים" גדולים שבהם אני יכול לבקר במקומות.

oren1947

New member
בכדי לצאת ליום טיול אחד או שניים..

תתפוס איזה נהג טרנזיט או מונית בעיר ותסמוך עליו שהוא ייקח אותך לאטרקציות גיאולוגיות סמוכות לעיר,יהיה זה איזה מפל אדירים או גייזר מרשים או אתר רחצה במים חמימים,יש כמה אתרים סמוכים לעיר.המחירים תמיד יהיו נמוכים מאתרי התיירות,קבע מחיר מראש.

סהר דוד

New member
אין הרבה...

כפי שרשמתי כאן לפני שבוע , אני גר כרגע באיסלנד. אמנם לא ברייקיאויק, אבל מגיע לשם לפחת פעם בשבוע.
אין הרבה מה לעשות בעיר. חוץ מאשר לטייל ברגל ברחובות, לרדת לנמל הישן, לטפס לכנסיה - בשלש-ארבע שעות סיימת את הטיול.
אני אוהב את העיר- נקייה. צבעונית. שקטה, אויר מזוקק כפי שלא נשמת בחייך, ומי-ברז הטובים בעולם.
ניתן לאכול אכל טוב (לא זול) ויש מלונות מצויינים (לא זולים..)
נצל את היום הארוך - כרגע יש לך 23 שעות אור ביום. אם אתה מתחיל את היום שלך ב-19, יש לך עדיין אור כמו בצוהריים.
אם יש לך עוד זמן פנוי- שכור רכב וצא לטייל בסביבה. במרחק של שעתיים נסיעה (לכל כיוון) יש הרבה אטרקציות.

dudi4321

Active member
צא להליכה במדרחוב

שפע חנויות ויש שם כמה מרכזי מודיעין להמלצות למה שאתה מחפש.
יש טיילת נחמדה מהנמל HARPA לכיוון מיצג הנוסע לשמש.
יש בנמל חברת Elding שמוציאה ל3 שעות שייט מרתק לראות לוויתנים ועכשיו גם פּפינים,
&nbsp
אם תרצה יש לי טלפון של נהג אוטובוס מעולה דובר אנגלית. כנ"ל ברונשורים שאספתי כמעט בכל האטרקציות שהיתי השבוע. לפנות אלי בפרטי.
&nbsp
מכיוון שהימים עם אור כמעט כל היממה, אפשר להספיק הרבה אם לא עיפים.
לכיוון שדה התעופה הבין לאומי יש את הלגונה הכחולה, אחת האטרקציות המגניבות. צריך רק בגד ים.
מרק דגים טעים כמובן גם מבחר דגים גדול, יש במסעדה קרוב לנמל.
תצטרף לטיול יומי ממונע לאחת או יותר מהמון האטרקציות כמו הגייזר, אחד המפלים ועוד.

dudi4321

Active member
האטרקציות בעיר

The Sun Voyager בטיילת
סטקיה אמיתית + DJ +מתקן תחרות אגרוף, במדרחוב במספר 40 בשם Dillon
לחובבי ז'אנר PUNK יש מעין מוזאון די עלוב במדרגות מתחת לרחוב, קרוב לקצה של העיר העתיקה, 100 קרונות.
&nbsp
&nbsp

למעלה