מה יש לעשות עם ספרדית בארץ?

crunk1

New member
מה יש לעשות עם ספרדית בארץ?

אהלן... אני בן 23 וסטודנט חדש... חזרתי מטיול בדרום אמריקה די ארוך... ואני יודע ספרדית די טוב... מעניין אותי לדעת אם יש משהו לעשות עם זה בארץ... לדוגמא עבודה (אולי גם לסטודנטים?), באיזה סוג של עבודה זה יכול להיות יתרון משמעותי? ואיפה מוצאים בארץ אנשים שמדברים ספרדית כשפת אם? מסקרן אותי...

rmoses1

New member
יש חברות שמחפשות דוברי ספרדית לקשר עם אמל"ט

חברות שיש להם סניפים או לקוחות במדינות דוברות ספרדית. למשל תמיכה טכנית לתוכנות, או חברות יבוא/יצוא וכדומה.

maozeitan

New member
ונראה לך שהוא יודע ספרדית מספיק טוב בשביל

לעבוד בשירות לקוחות או במענה קולי? אתה סתם יוצר לילד אשליות, נו באמת... מטיול של מוצ'ילר אתה חושב שהוא יכול לנהל שיחה חולין של מעבר לכמה עולה, איפה נמצא הסופרמרקט הקרוב ואיזה קו אוטובוס צריך לקחת כדי להגיע לפלאסה דה מאיו (אם כתבתי נכון, אם לא סליחה על השגיאה) באמת נו... confia en mi בן אדם שלמד על דרך של ניסוי וטעיה (או שמא תהייה) לא יכול להגיע לרמת דיבור טובה por mucho que quiera !!! הוא בוודאי יגמגם המון פעמים במהלך השיחה והמילה השכיחה ביותר בדיאלוג בינהם תיהיה como?? como?? que???

milich1

New member
hay unas cosas

1- se puede comunicar con la organización OLEI (no tengo hebreo en este teclado) que es una organización de olim chadashim de Latinoamérica y así conocer gente que son de origen latino. 2- se puede trabajar en el sojnut dentro de Israel (guía de turistas) o afuera de Israel, a veces buscan gente que habla español 3- hay empresas israelís de seguridad que trabajan en México argentina Perú, y si eras soldado en una unidad buena en el ejercito puedes tal vez ayudarles ellos busca gente joven que estaba en unidades buenas en el ejercito y que sabe español básica, normalmente

למעלה