פורום זה, הוא לא מיותר!
בתור אחד שפשוט גרשו אותו על טרוליזם כי הציג עצמו בעל כוונה זדונית, או הציג תוכן נכון ושימושי רק בצורה מופרעת ומתבהמת... אני פעם אחת רוצה להבין מהי באמת לשון הרע!!! אני דיברתי כמה פעמים לשון הרע כי היא היתה אמת, באחת הפעמים אדם מסויים אכן איבד את עבודתו בשל כך! למה? כי הוכח בלשון הרע שלי שהוא לא מספיק חזק לבצע את אותה העבודה בלעדי, ופשוט הלכתי וסיפרתי כי ברצוני לומר תמיד את האמת! ואתם יודעים מה? אם זה כך, שיעזבו אותי עם התורה שככה, כפו עלי והפחידו אותי ללמוד! לא היה צריך לחנך אותי גם בבית הספר לגבי קביעות ועובדות אם אנחנו לא יודעים מהי לשון הרע! מהי לשון הרע? מה אני חושב שהיא? להגיד על משהו שהוא אינו שם, או להגיד דבר כך שיגרם נזק בוודאות... אם תשאל אותי מה יקרה כאשר תלך על הקורה ההיא שם, ואגיד שזה בטוח, וידוע בבירור שקורה זו תשבר ואתה תיפול ותיפצע, זהו לשון הרע, וזהו שקר! לקרוא לך מכוער זוהי דעתי... והיא בוודאי נבעה מסיבה כלשהיא, ולמעשה, השקר כאן של לשון הרע, הוא שיעבוד על פי צבע עור, וטענה למשל שאם צבע עורי כהה או בהיר יותר, אני שייך לעם פחות, או רשע שיש למגרו ולשעבדו... כך לא ניתן לבעלי מקצוע איכותיים להמשיך בעבודתם, או... לאחרים להתמקצע, כי הם פשוט "רשעים" או "טפשים" וזו מהותם!!! כאשר ליותר מדי מאיתנו תהיה מהות ברורה של רוצחים, אבד עלינו הקלח! מי אמר שאין ביכולתינו לשנות? אם חיי המשפחה שלך חשובים, רצוי שלא תאמין לזה, ואם זה אכן נכון, ואי אפשר לשנות אף אחד ממהותו הנפשעת הזו, אז שמע לי, אתה בצרות! חייך בסכנה בשל ערבים, נוצרים, מוסלמים, בעלי מידות רעות ושונות, רוצחים, הומואים, שקרנים, צבועים, עושי חסדים, בעלי קניין, אנשי רוח, מדע, תרבות ואף רומנטיקנים ושוחרי שלום...! על כל אחד מהם נאמרו דברי לשון הרע, ותיוגים ופסול... חלק סווגו כעמים וכקבוצות מסוכנות מאד, וחסרות תקנה... האחרון שהציל אותך באמצע שהייתי נזקק לדבר חיוני, היה יכול להיות אחד מרוצחים וחורשי זדון ומרמה אלו... צא ובדוק עכשיו. האם שקרו לך או אמרו לך לקבל דבר מה ואתה מתוסכל כמוני שזו העובדה? האם מישהו מת או נפצע או חווה נזק בשל מה שאמרו לך? אתה חושב שכיף לחיות כך? לכן נוצר פורום לשון הרע, על מנת שנוכל להסיק ולהבין מהי באמת לשון הרע... כי זה מעצבן אותי שבתור אחד שמנסה להיות אדם מן המניין אני מואשם בכל יום בפשיעה חברתית רבה ועצומה... יש לנו גיבורי תרבות כגון טלי פחימה, ואייבי נתן שנחשבים לפושעי מדינה בשל כך.