מה כבר ביקשתי.....

קוקלה 25

New member
מה כבר ביקשתי.....

אני בחורה בת 25 ללא ניסיון בתחום הזוגיות סה"כ רוצה גבר/בחור שיבין אותי יאהב אותי מה הבקשה שלי כל כך לא מציאותית מיואשת

odeliaremos

New member
יקירתי תקשיבי ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

לדעתי זו לא בקשה מוגזמת אבל קודם תאהבי את עצמך דבר ראשוןוהכל יגיע עם זה ביחד,לכולנו יש משאלה למצוא את החצי השני שלנו בחיים ואת מי שידע לאהוב,להקשיב,לגעת,ללטף,לחבק וללא גבולות, אך שימי את עצמך קודם ואל תחשבי שאם כרגע אין זוגיות היא לא תגיע כל דבר בזמנו,תיפתחי יותר,צאי יותר והכי חשוב אל תראי לחץ גברים ישר קולטים עלייך מתי את רוצה קשר ומתי את זורמת, תהיי קלילה חייכי ותני לדברים לזרום וככה זה יהיה. את יודעת,יש משפט חכם שלימד אותי אבא שלי מקדישה לך ולכל הפורום המתוק הזה אלוהים,מאחר,מתעכב במקום אחר,אך לעולם לא שוכח איש לטוב או לרע לכן אני אומרת כל דבר בזמנו והכי חשוב תאהבי את עצמך ומתי שלא תחכי לזה זה יגיע ביניים קבלי ממני
ושבת שלום ומדהים לך ולכל הפורום מקווה שעזרתי לך טיפה וחלילה לא התכוונתי לפגוע שאמרתי שתאהבי את עצמך כי לפעמים אנו רוצים דברים בחיים כי ככה זה צריך להיות עבודה,אהבה,זוגיות ושוכחים בעצם את עצמנו ואת מה שטוב לנו אז אל תשכחי מה שטוב לך וקחי אותו בידיים את הטוב!!!

קוקלה 25

New member
קודם כול תודה

האמת שאין בנאדם שאוהב את עצמו כמוני אבל נכון מה שאת אומרת סתם נמאס לי לחכות, לחפש, לרצות אוף אמרו לי שזה לא יבוא לבד אלא אני צריכה לחפש ?

alonbk

New member
למה?

את חושבת שאין לך חבר ומה היית רוצה שיהיה לבן הזוג הפוטנציאלי...

niva99

New member
הבקשה אינה מוגזמת

עד שמוצאים.....
צריך "לנשק" בדרך הרבה ...

איך לומדים לרכב על אופניים?

מנסים הרבה פעמים מועדים, נופלים , מתרסקים, נפצעים, ולרוב אח"כ מצליחים לרכב היטב מבלי ליפול, ככה גם בחיים, יש הרבה נפילות ומעט הצלחות והעיקר להמשיך לנסות. ניסיתי לפתוח קבוצת תמיכה לנשים כמוך ללא תשלום ולא הצלחתי כנראה כולן חושבות שהן חכמות מספיק להסתדר לבד למצוא את בן הזוג שלהן.

אני לא חושבת שזה עניין

של 'חושבות שהן חכמות מספיק' כי אם יותר בכיוון של 'לא נזקקות תמיכה'. להיות לבד זו לא מחלה או מום, זה דבר חולף.

Mr Ka

New member
אפשר לבקש ממך משהו

אל תתאיישי. החיים מלאים הפתעות ואת לא יודעת מאיזה יכוון תצוץ לה האהבה. את יכולה פתאום למצוא את עצמך עם מישהו, חובקת אהבה מעולה.... אז אל תתאיישי. בבקשה, בשבילי....

למעלה