מה כבר עשיתי

מה כבר עשיתי

יזמתי פגישות לצורך קידום ענין ניהולי ציבורי - וסתם זה לא מתקדם. עישתי אירוע לחיילי צה"ל עם אלכסנדר בן רחל נתתי מעצמי לאחרים אבל ראיתי שזה לא יוצר מוטביציה להמשכיות- דהיינו כלום לא יוצא מזה מסרתי הרצאות מדי יום שישי בנושאי יהדות שעתיים כל הרצאה אני מנסה לעזור כרגע לבני משפחה שמתחתנים וקשה להם כלכלית. לאונרדו אני כבר 10 שנים במצב של לתת גז בניוטראל וזה משגע אותי. לאן נעלמה לי ההצלחה שהייתה? כל נושא שאני נוגע לא מתפתח - ובסוף מתמוסס. תודתי מראש נתונה לך דניאל

דניאל השומר, עד שתמי תענה../images/Emo8.gif

מה כן עשית בשביל עצמך ? " אין, איזון, אין איזון- אומרים לי! בבקשה עצור הכל, התחל לעשות רק בשבילך, תראה איך אתה מתחיל לצמוח. נתינה אין סופית, הינה על חשבון אנרגית הקבלה אצלך. כשתתחיל לראות פירות בעמלך, תמשיך לאזן את בקבלה בנתינה. איתך, המלאכים" בהצלחה אור ואהבה אריאלה

לים34

New member
סליחה שאני מתפרצת

אבל הייתי חייבת להגיב,לאונרדו היקרה כבר כתבה לך,שיעורי בית! די להרגיש שלילי,אתה כאילו לא מחייך מספיק לעצמך,לא אוהב את עצמך,כל דבר שאתה נוגע בו אתה מתחיל אותו בהרגשה של כישלון,פספוס,חוסר אמונה בהצלחה,וחוסר אמונה בעצמך..... משהו כאן מתפספס,אתה חייב להחזיר לעצתך את שמחת החיים,את האמונה שכל דבר שתיגע בו יצליח,וכבר עשית זאת בעבר,משהו קרה באמצע,איזה שהוא משבר שגרם לך להרים ידיים. תשחרר,שים את זה מאחורייך ותתמקד במטרה היחידה,ע ת י ד! ולא סתם עתיד,תזמן לעצמך עתיד מוצלח במיוחד,בהצלחה......!

לים- תודה שהתפרצת!

קשה לכתוב (יותר קל לספר) מפאת האריכות, את הדברים במשך 10 שנים מהן אכן הייתה שבירה. לכן -"די להרגיש שלילי" אינו עובד בלחיצת כפתור, זה הרבה יותר עמוק. "אתה לא מחייך לעצמך" - נכון כי אין כבר כוח לנסות שוב ושוב. "כל דבר שאתה מתחיל עם הרגשת פיספוס" כל כך עבדתי על כך ונגשתי לדברים עם תחושת הצלחה - ושוב זה לא הולך וגם נשבר בצורה קשה ומכוערת ע"י אנשים שהיו תחתיך או לצידך ותמיד בגדו, לא מאחל לאף אחד. "תחזיר לעצמך את שמחת החים" כאמור לעיל אי אפשר רק לומר זאת וללחוץ על כפתור, אני כאילו מחשפ סיבות לתלות בהם את השמחה, אבל כנראה אין זה משפיע על השבר העמוק. "שכל דבר שתיגע בו יצליח,וכבר עשית זאת בעבר" - נכון עד לפני עשר שנים כל דבר שנגעתי - והיו דברים גדולים ובין לאומיים - הצליחו- אבל המגע הזה עם כל הכישורים שיש ועם הנסיון - לא מצליח להתרומם, נראה שכבר על מסלול ההמראה זה מפסיק. "תשחרר,שים את זה מאחורייך ותתמקד במטרה היחידה,ע ת י ד"- האמיני לי כמה דברים שמתי מאחורי, כי אם לא לא הייתי זז, ואני כל פעם מתחיל הכל מהתחלה ומתחיל לטפס - והטיפוס כל כך קשה וכל דבר שצריך לבוא לכאורה בקלות בקושי זז- עד שמפסיק ומתפוגג. מווה שקצת חלקתי איתך את הנושא תודה שבת שלום דניאל

לים34

New member
זה בדיוק העינין

קרא את התשובות שלך שוב ותנסה להבין מאיפה נובע הקושי, אף אחד לא הפנה אלייך אצבע מאשימה ואמר שאתה עצלן או לא שאפתן מספיק,אף אחד גם לא אומר שזה קל. אבל משהו השתבש בדרך וצריך לתקן,בשביל לתקן צריך להאמין ובשביל להאמין צריך תקווה,ואת זה נראה לי שאיבדת,וחבל. אז תתחיל מזה תאמין שיש דרך ואז תלך בה.בהצלחה. נבירה בעבר רק מובילה לרחמים עצמיים,לא חבל?

בוקר טוב לים!

תודה על המענה. יכול להיות אכן שאיבדתי תקווה - היות שהניסיונות היו כה רבים במשך השנים - במעגל חוזר על עצמו- קשה לראות שוב מה הפעם הסיבה לתקווה חיובית. שאלה! האם יכול להיות שאני יורה לכיוון הכי גבוה בשאיפות שלי והרעיונות לפרוייקטים- ולכן מדובר על אורות ללא כלים - ויש שבירת הכלים? אני לא יכול לחשוב על קטן או על דבר שגרתי - אני מרגיש שרק דברים ממש גדולים ממלאים אותי. ואולי זו מלכודת דבש שלי? איך היית מייעצת לי (או ע"י טיפול) שיכול לעזור ליצוק שוב אמון ותקווה במקום הפנימי העמוק שמרוסק? המשך יום טוב דניאל

לים34

New member
דניאל היקר

אמונה,אמונה ועוד פעם אמונה. לדעתי זו הדרך,להאמין בעצמך ובעכולות שלך,למלא שוב את המצברים של התקווה והכי הכי חשוב להקרין את זה החוצה. וגם אם נכשלים פעם אחת,לא להתייאש,הרי כל נפילה לצורך עליה,וזה כל כך אמיתי,למילים יש המון כח אבל למעשים הרבה יותר,ושוב אתה צריך להאמין בעצמך ולהאמין לעצמך,בהצלחה.

תודה אריאלה על המענה! מה זה נקרא "עשה בשביל

עצמך"? האם לעשות בשביל אחרים זה לא גם למען עצמך ולתחושתך? אני מאוד אדם פרקטי - אנא הבירי קצת לעומק מה הוא "בשביל עצמך"? הבנתי את החלק הראשון שהנתינה שלי היא ללא איזון אבל חסר לי בביצוע של ההבנה עבור עצמך? תודה שבת שלום דניאל

דניאל../images/Emo140.gif

קראתי ברשותך מה שכתבת ללים. ובדיוק ענית שם מה שכתבתי לך בקצרה.. ולא בכוונה, לפעמים עונים לי כך ה" חברים" אמרו חכמים, " ואהבת לרעך כמוך" ומבחינתי משמעות המשפט,אם אינך "יודע " לאהוב את עצמך (= לקבל , לקחת לעצמך) אהבתך או נתינתך לאחרים לוקה בחסר. משמעות שאתה נותן לאחרים בשביל עצמך, ולא על מנת לתת. אני מקווה שאתה מבין לעומק את כוונתי. לפני שאתה נותן לאחרים, הנכון בעיניי כעט, למצוא מטפל באזור מגורייך . לבדוק מדוע הגעת למצב בו אתה מרגיש כך, ללמוד לסלוח , וליצור חיים חדשים עבורך. מהמקום הזה, נתינתך תהיה מאהבה אמיתית. שבת ברכה אהבה ואור אריאלה

אריאלה שתי שאלות ברשותך

1) יש ארגון ארצי אשר מעונין שאעמוד שראו בכדי לקדם את האינטרסים שלהם בארץ האם זה יצא לפועל? האם הדבר חיובי עבורי? כיצד ניתן להצליח בסוג תפקיד זה? 2) מה קורה עם היחסים שלי עם אדם בשם אלכסנדר בן רחל? האם הוא מתרחק מקשר שהיה חברי וציבורי? האם עלי ליזום בימים אלו מצידי קשר או להמתין? רב תודות דניאל

דניאל יקר../images/Emo9.gif

אמרתי את מה שהיה לי לומר, נסה להעזר בחברים אחרים. בריאות טובה והצלחה בכל אור ואחווה אריאלה

עידית ותמי......

דניאל היקר אתה נמצא בפחד הפחד מכישלון ולכן כל דבר שאתה עושה בעצם אתה יודע מראש שזה לא ילך והחשיבה השלילית שלך היא שיוצרת את התקיעות ולכן אשלח לך טיפול לפיגוג הפחד ומשם אתה חייב להיות במואר ובחשיבה החיובית ולגשת לעשייה מתוך השמחה ותחושת ההצלחה ומשם תתקדם בצעדי ענק בהצלחה.עידית. תמי מוסרת כי היא שולחת לך אור...ואנרגיות להעצמה אישית.

עידית ותמי - תודה על הרצון הטוב

מאוד מרגש לראות כמה אכפת לכן :) כיצד תוכלי אכן לפוגג את הפחד? בכדי לגשת לעשיה מתוך שמחה? המשך יום טוב דניאל

עידית...מתמחה בשיטה של ריפוי

באמצעות אנרגיות שדווקא מאוד מעניינת..ואשמח אם תספר עליה..ויש טיפולים אנרגטיים ששולחים..בינהם זה...

למעלה