מה, כבר פסח?...

מה, כבר פסח?... ../images/Emo2.gif

לפני שניה היה פורים.... זוכרות שהבת שלי התחפשה להאנה מונטנה?... יש לי עוד קצת תמונות. אני רוצה קודם כל להודות לכן שוב, גם על המידע, וגם על כל המחמאות.

ובכל זאת לגבי פסח....

הבת שלי ביקשה לאפיקומן, את 'הספר של הפוסטרים של הסרט האנה מונטנה'. יש להשיג כאן בישראל?... תודה מראש לתשובה.

ואם כבר הזכרתי את הסרט...

רצינו לדעת, אם יש הקרנות של הסרט בדיבוב עברית?... או שאך ורק עם תרגום כתוב?... שוב תודה מראש!! וחג שמח לכולם!!

הסרט לא קיים בדיבוב עברי.

מה גם שלא הייתי ממליצה. למי שאוהב את מיילי זה די מוציא את ההנאה כשלא שומעים אותה שרה\מדברת. חג שמח גם לך ולכל בני משפחתך,כמובן. והתמונות מקסימות,תחפושת מדהימה.

תודה רבה לשתיכן!

עד שנשיג את הדיוידי של הסרט.... בנתיים נתתי לילדה לראות עותק שמסתובב על הרשת. הבת שלי לא דוברת עברית כשפת אם... כך שהיא לא תצליח לקרוא את התרגום לעיברית בסרט.... אבל אני אשיג לה את הדיוידי כשיצא... ואז היא תראה בשפת האם שלה. כמובן שהיא אמרה שהסרט מאוד יפה. אה- עוד משהו קטן... היא רוקדת כל הזמן את הריקוד הזה הוגן טרודר.... למדה מצפיה אינסופית בקליפ ביו טיוב. אני רוצה מתישהוא לצלם אותה רוקדת את זה... ולתת פה לינק... להנאתכן. שוב המון תודה, אתן תמיד זריזות ומקסימות!

זה נקרא הודאון ט'רודאון ../images/Emo9.gif

גם אני באופן אישי יודעת בע"פ,זה ריקוד ממכר. את מוזמנת להעלות את הסרטון,נשמח לראות

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo45.gifגם אני כבר למדתי../images/Emo6.gif הוא מאוד כיפי:)

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo15.gifנשמח לראות את הסרטון../images/Emo24.gif

וסתם שאלה, בקשר לשפה - את לא מדברת איתה בעברית? מה השפת אם שלך? תודה:p

הי שיר

אני נולדתי, גדלתי והתחתנתי בישראל. כמה שנים אחרי שהתחתנתי, עברנו לגור בחו'ל. הבת שלי נולדה שם. חזרנו לגור בישראל לפני חצי שנה... כשהיא היתה בת כמעט 9. בבית דיברנו איתה עיברית תמיד. אני ואבא שלה, דיברנו איתה רק עברית. אבל ילד קולט יותר טוב את השפה של הילדים האחרים סביבו..והיא כאמור גדלה רוב חייה בחו'ל... אגב.. עכשיו בזכות מיילי... היא משפרת את האנגלית שלה!!. שזה מעולה, כי זו שפה חשובה מאוד. אני מקווה בקרוב לצלם אותה רוקדת, ולהעלות פה.

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo15.gifאה, איזה יופי! תודה שענית../images/Emo9.gif

בהצלחה עם הצילום, אני מחכה כבר לראות :)

למעלה