מה כדאי להביא לארץ מארה"ב לתינוק?

shlomits

New member
מה כדאי להביא לארץ מארה"ב לתינוק?

שלום לכולם. אני שכנה מפורום הריון ולידה. בעלי אמריקאי וההורים שלו יגיעו ללידה הצפויה באוגוסט. האם יש מוצרים שלפי ניסונכם או היכרותכם כדאי לבקש מהם להביא- כי יותר זול/איכותי שם או לא קיים בארץ?

הי שלומית ומזל טוב ../images/Emo20.gif

מאחלת לך המון בהצלחה עם הלידה הקרובה
תבור שלי בן ארבעה שבועות היום, אז ממרום נסיוני אני יכולה להציע כמה דברים: 1. כמעט ואין דבר שאי אפשר להשיג בארץ - לעומת זאת יש המון דברים שיש בארץ ואין כאן ואנחנו מיבאות אותם ברכבת אוירית
2. יש המון דברים שהרבה יותר זולים כאן והם בעיקר נמנים על משפחת הציוד הכבד - עגלות, סל קל, כסא לאוטו, נדנדות, כסאות אוכל, טרמפולינות, מנשאים וכו'. תבור שלי הכי אוהב את הנדנדה של גראקו ותודה רבה לרוני על ההמלצה, זו היתה קניה מוצלחת ביותר. אני גם מאוד מאוד מרוצה מהשילוב עגלה-סלקל שקנינו, גם כן מבית גראקו, פונקציונליות נהדרת ומאוד מאוד נוחה, המינוס היחיד הוא שהיא גדולה (מקום בתא המטען) וקצת כבדה. אצלי היא גרה באוטו וזה ממש לא מפריע לי. כל שאר הפונקציות שלה פשוט נפלאות. עוד דבר שהרבה יותר זול כאן הוא הלולים הניידים, Pack and Play, יש של גראקו ויש של עוד חברות. עוד קניה מוצלחת מאוד מאוד עבורנו היה המנשא של בייבי ביורן, תבור מאוד מאוד מרוצה ממנו
וגם אני. שוב שיהיה בהצלחה!

ליאת127

New member
המנשא הוא אירופיי (אם אני לא טועה)

ונראה לי שהמחיר יהיה זהה לזה שבארץ.

MicMik

New member
הא, פה את מסתתרת

דבר אחד שהיה שווה כל דולר ואין בארץ נכון לדצמבר 2002, הוא האולטרה סוסר, מומלץ! רק לקחת בחשבון שהקופסה גדולה.

מומלץ מאד../images/Emo127.gif

מצטרפת להמלצה של מיקמיק, האולטרה סוסר הוא יופי של דבר, כמה מהחברים שלנו שביקרו בארה"ב טרחו לסחוב את זה לארץ ולא הצטערו. לגבי הקופסא הגדולה - הם מצאו בתוכה מקום גם לציוד אחר (בגדים וכו'), כדי לחסוך במזוודות.

תלוי בילד

יש לנו חברים שהפשוש שלהם בן חצי שנה כבר מבלה בפנים, לזוג אחר ילדה בת שנה שנהנית מזה מאד. תלוי ביציבות ובחוזק של התינוק, הרי הוא אמור לשבת בפנים

MicMik

New member
אני חושב שהתחלנו ב-4 חודשים

אבל צריך לבדוק אינדיבידואלית כמה הילד חזק.

shlomits

New member
תודה על התשובות ושאלה:

לא מבינה מה זה האולטרה סוסר הזה, אפשר לקבל הסבר?

meravvvv

New member
בעברית זה נקרא "פעלתון" (ג'ימבורי)

התינוק/ילד יושב באמצע ויכול (תלוי כמובן בגיל ובהתפתחות) להסתובב ב-360 מעלות, מסביבו יש הרבה משחקים וגירויים. כמו כן יש גם "OPEN SPACE" כמו מגש שניתן לאכול עליו. ולמרות שקיבלת פה המלצות חמות אני לא הייתי ממליצה על זה. הבת שלי השתמשה בזה חודשיים בדיוק (ולא כל יום) , הבן שלי אפילו לא רצה לשמוע על זה, זה נורא הכעיס אותו לשבת באותו מקום. מידי פעם הוא שיחק במשחקים אך רק כשהוא עומד או יושב מחוץ למתקן. ואגב-ניתן גם לרכוש את זה בישראל. היות והורי בעלך חיים בארה"ב וכנראה יבואו לביקורים רבים, אני הייתי מבקשת משחקים שמתאימים לחצי שנה הקרובה - בכל ביקור, ובתור התחלה כל הנשכנים של חברת SASSY למשל מדהימים ונורררררררא יקרים בארץ. כל המשחקים הראשונים של FISHER PRICE וכו'-גם לא תופס הרבה מקום וגם חוסך המון בהשוואה לארץ.

ליאת127

New member
כדאי לך להכנס לאתרים בחו"ל ולנסות

להשוות מחירים. נראה לי שכדאי חלהביא צעצועים של מותגים פישר פיירס,טייני לאב וכו' שאני מאמינה שבארץ הם יותר יקרים.

ירין10

New member
אם כבר פעלתון אז של פישר פרייס

אנחנו ייבאנו מארה"ב לארץ את ה -PLAY&PIANO של פישר פרייס, שהבסיס הוא קלידים ולהבדיל משאר החברות כאן הבת שלנו גם הולכת עליו וגם מסתובבת ב360 מעלות. אבל היא לא מתה על זה....

למעלה