מה כדאי להראות לילדים

אבוטבול

New member
מה כדאי להראות לילדים

בחנוכה אני שוב בהונגריה (לאחרונה הייתי באוגוסט) אני לוקח שני זאטוטים 8,10 מה כדאי להראות להם בתקופה חגיגית וקרה זו מישהו מכיר את תיאטרון הבובות בבודפסט מי היה ב ropicarium תודה מראש

vera2

New member
לאבוטבול בוקר טוב../images/Emo91.gif

אני חושבת שקרן יכולה לעזור לך בענין ששאלתה. היות ואני לא יודעת אם היא קוראת את הכתוב בפורום כי אין השתתפות מצדה בזמן האחרון כדאי לך לנסות ליצור איתה קשר ב"מסר" אולי תקבל תשובה ועצה טובה היות והיא חיה שם ויש לה חברים עם ילדים קטנים. חג שמח מVera

אבוטבול

New member
אני מודה על העצה

נדברתי עם בת דודה של אבי הגרה בבודפשט היא תתלווה אלי ואל הילדים רק אני בטוח שהיא לא ביקרה באתרים שאני מעוניין לקחת את הילדים אליהם

LEONA

New member
בבקשה...מקווה שיעזור!!!

הפרק העירוני VAROSLIGET מהגדולים בפארקי העיר, ברובע XIV בפשט. הכניסה לפארק היא מכיכר הגיבורים Hosok ter, שנבנתה לחגיגות המילניום של 1896, כמו גם רובו של הפארק. במסגרת תנופת בנייה זו נבנה גם דגם של טירה טרנסילבנית בשם Vajdahunyad, שהפכה לבניין של ממש הקבוע על אי קטן במרכז האגם (The Pond), ומארח את מוזיאון החקלאות. האגם המלאכותי מתמלא סירות וכלי שיט בקיץ, ובחורף הופך למשטח פופולרי להחלקה על קרח. זהו מקום מצוין לטיול עם ילדים, שייהנו מגן החיות הקטן, מהופעות בקרקס המלכותי, מפארק השעשועים הישן Vidam Park, וממגרשי המשחקים הרבים על שלל מתקניהם, כולל מגלשות, בית עץ וטרמפולינות (בעוד ההורים תופסים שלווה באחד מבתי הקפה שבפארק). חובבי הספורט הבוגרים יותר ימצאו כאן מגרשי כדורגל, כדורסל, טניס ואפילו שולחנות פינג פונג. עוד בפארק: גן בוטני, מוזיאון התחבורה, רחבת המופעים Petofi Csarnok המארחת בימי שבת בבוקר שוק פשפשים מקסים, וכמובן את מרחצאות סצ`ניי היפים, על הבריכות התרמיות מתחת לכיפת השמיים, שלוחות שח-מט צפות בהן להנאת המתרחצים ובריכות השחייה הפתוחות הנאות. מי שרוצה להתפנק עד הסוף מוזמן לשלוף את הארנק ולאכול במסעדה היוקרתית (היקרה) והאלגנטית ביותר בבודפשט, מסעדת גונדל Gundel, שנמצאת סמוך לגן החיות בפארק ב-Allatkerti utca 2 (טלפון: 3213550), רק אם הזמנתם מקום מראש. את הביקור בפארק אפשר לשלב בביקור באנדרטת המילניום שבכיכר הגיבורים, ובמוזיאון לאמנויות יפות והגלריה Mucsarnok הסמוכות לכיכר. : :

LEONA

New member
...ועוד...

Csodák Palotája (Palace of Wonders) Opened in 1997, and sponsored in part by the Soros Foundation, Csodák Palotája is an interactive science center featuring dozens of fun, educational exhibits--for instance, lasers, optical puzzles, and mazes--in one large room. It's best for kids over 3 years old. Hours Tues-Fri 9am-5pm; Sat-Sun 10am-6pm Address XIII. Váci út 19 Transportation Metro: Lehel tér (Blue line). From the metro station, walk north on Váci út (in direction of Bulcsu utca and Déval utca) Phone 1/350-6397, 1/350-6398 Prices Admission 450 Ft ($1.60) adults, 400 Ft ($1.45) children 3 and over, free for children under 3 Season Closed in Aug

אבוטבול

New member
תודה

את האיזור הזה של בודפשט אני מכיר היטב אך לא ביקרתי בדצמבר. נראה לי שקר יהיה בפעילויות בשטח פתוח לכן רציתי לשמוע על פעילויות במקומות סגורים בכל אופן כל הכבוד על המיידע הרחב והממצא

טומי*

New member
ישנו גם ה:Millenaris park

מקום בילוי לילדים עם תוכניות מגוונות.

למעלה