מה כדאי.....לי....דילמה!! דיי קשה

zoegea

New member
מה כדאי.....לי....דילמה!! דיי קשה

יש לי התלבטות, אני לפני רכישת נגן אמ פי 3... ויש לי התלבטות בין i river ל i pod בעיקרון השימוש שלי זה ל (בעיקר): - ספורט. - רדיו. כך שהדילמה המרכזית שלי היא בין שני נגנים ספציפיים u10 (של iriver) - 1 גיג'ה וה ipod nano - 4 גיג'ה. אנא המליצו לי מה נראה לכם שכדאי....(אפשרות גם לנגנים אחרים שנראה לכם) בתודה מראש!

zoegea

New member
תמונה של ה - u10

של iriver!!!!!!!!! ד"א יש אותו בארץ?? אם כן תוכלו לתת לי קישור בבקשה.... תודה!!

יאיר B

New member
מותר לשאול למה אתה רוצה דווקא

U10? הוא נגן שמיועד להציג סרטים. הם גם לא ממש שווים: הנאנו לא יכול להציג סרטים. הקיבולות שונות והכי חשוב: לנאנו אין רדיו (כמיטב המסורת של אפל לנגני איפוד). יש U10 בארץ: חיפוש קצר בזאפ היה נותן את זה.

zoegea

New member
למה u 10??

קודם כל הוא יפה! נראה לי שהוא טוב לספורט (פלאש)+תמונות וסרטים.... קטן אז למה לא בעצם?? יש משהו יותר טוב?? עדיף?? אני באמת חדש בכל הקטע, פשוט שאלו אותי מה אני רוצה......ואין לי מושג....

shay0600

New member
תחשוב לבד

אם אין לך בעיה של כסף ולא מפריע לך להיסתובב עם נגן דיי גדול בכיס אז קח את הu10 תחשוב כמה שהם שונים איפוד מיועד לנוחות איי ריבר מיועד לוידאו השאלה מה יותר חשוב לך שייהיה בנגן? (נחות או וידאו)

shay0600

New member
וופס.. לא הכרתי את היו 10

הוא קטן יחסית למה שהוא מציע ברור שהוא יותר שווה!!!!!

zoegea

New member
אז זהו להזמין...............

את ה- יו-10??? נורא חשוב לי נוחות לספורט... אז עם על הדרך יש גם וידאו ותמונות ועוד כל מיני אז למה לא?! תקנו אותי אם אני טועה?? היו-10 הוא החדיש ביותר של iriver??

Prok

New member
לפי דעתי, קח את האייריבר סדרה 800

או 700, קטן, זכרון פלאש, סאונד מעולה וזול (
) אני לא חושב שתקבל את מירב ההנאה לראות סרטים על מסך 2 אינצ' |:

למעלה