מה כדאי לי לקחת?

tals56

New member
מה כדאי לי לקחת?

אני עוד מעט משדרג את הפלא שלי ואני לא יודע מה לקחת קודם כל אני רוצה רק נוקיה,תאמת רק עליהם אני סומך גם עם כל הביקורות על הסוני אריקסון אני לא מוכן להסתכן בזה טוב אז אני רוצה בפלא: 1.דור שלישי(שיחות וידיאו) 2.מוזיקה(MP3 וכאלה) 3.מסך גדול(כמו נוקיה 6680 ומטורולה אי1000 ככה) 4.שלא יהיה יקר מדי (לא מעל 90 שקל לחודש) 5.שיהיה טוב 6.שיהיה לו 2 מגה פיקסל עם פלאש אז מה כדאי לי לקחת? N70,N71,N80,N90,N91? ואם יש אחרים אז תמליצו גם אם הם לא נוקיות...

ycell

New member
סידרת ה-N לא נמצאת בארץ

מה גם שמרבית המכשירים שרשמת שם לא הושקו אפילו בעולם !

ycell

New member
בעולם בטוח, בארץ שום דבר לא בטוח

וגם אם תהיה השקה תשכחו ממחיר לא שפוי כמו שהיה ל-6680. כרגע אין לאף חברה אינטרס לסבסד מכשיר (אורנג' הגיע ליעד שהיא רצתה)

ELADSC

New member
טעות קטנה אורנג הגיע ליעד שהיא רצתה

ב 2005 דבר שני מחירי מכשירי דור 3 ירדו בקצב מתמיד,נכון שמכשירי סימביאן מתקדמים תמיד יעלו בסביבות 80-100 שח לחודש כשהם חדשים.

tals56

New member
אני אומר לכולם

רק הN70 נוגע במדף דוגמא אחד באיזה סניף של אורנג' ה6680 יעלה 60-65 ש"ח לחודש ומה זה צודקים ה6680 עלה עם מחיר אסטרונוטי כמו הW800i 89 ש"ח למכשיר למה מה קרה?סוני אריקסון קנתה את העולם ואמרה מי שלא קונה אנחנו מכניסים אותו לכלא,89 ש"ח לווקמן לדעתי מחיר בשמיים ובכלל,בסלקום הוא עולה 79 ש"ח!!שזה לדעתי כבר מחיר סביר למכשיר כזה.

למעלה